Chai

Chai de trei ori!

Condimentat - Sărutat - Visat. 
Tradițiile și Aromele din India: 

- Chai Sărut de Ceai Negru, 20 pliculețe amb. ind.
- Chai Foc de Rooibos, 20 pliculețe amb. ind.
- Chai Vis de Mirodenii, 20 pliculețe amb. ind.

Toate compozițiile de Chai SONNENTOR se bazează pe Rețetele Tradiționale, clasice, de Ceai Condimentat, cu adăugarea mirodeniilor consacrate: Ghimbir, Cardamom, Scorțișoară, Cuișoare, Fenicul sau Anason. 

Noul Chai Sărut de Ceai Negru are la bază ceai negru Assam clasic în combinație cu mirodenii și completat de finețea păstăilor de cacao, rooibos și gălbenele.
Acest ceai oferă o foarte plăcută experiență de gust și dă speranță copiilor care trăiesc pe străzile din India. SONNENTOR donează 10% din câștiguri către ZUKI "œViitorul Copiilor". 
Pentru informații suplimentare vizitați www.zuki-zukunftfuerkinder.at
Pentru cei care preferă să se bucure de Chai fără teină, vă oferim Chai Foc de Rooibos, care are la bază rooibos, asezonat cu mirodenii, adăugând puțin coajă de portocală și albăstrele pentru delicatețe, și Chai Vis de Mirodenii, la baza căruia stau mirodeniile asezonate cu puțin rooibos, păstăi de cacao și albăstrele pentru un gust delicios.

Chai este nu doar o băutură caldă, se consumă conform tradiției și la ocazii speciale, sărbătorirea bucuriei unui eveniment legat de suflet. Chai este o băutură consumată, în mod tradițional, cu lapte și miere, sau zahăr.

Gustați momente de bucurie din India !!!