Dulciuri, Gem & Sirop

Dulcea ispită, 

Bucuraţi-vă de aceste delicatese dulci! Veţi fi impresionaţi de gama noastră de gemuri de fructe, fără zahăr, îndulcite doar folosind suc concentrat de agave, un adevărat deliciu a fructelor, atât cele consacrate... caise, căpşuni, măceşe...cât şi unele delicatese...dulceaţa de ghimbir, gem de merişoare sau gemul de cătină. Pentru cunoscători vă oferim dulceaţa noastră de trandafir - gustul perfect al iubirii, a dragostei,o răsfăţare totală, bine meritată. Toate delicatesele dulci au ingrediente provenite din agricultură ecologică certificată şi oferă o experienţă pură.

Siropuri de fructe.

Da! Acum vă puteți stinge setea sau să vă delectați cu gustul proaspăt de fructe fără a avea griji la conținutul de zahăr! Fie în zilele calde de vară sau în casă, când doriți o delectare dulce și revigorantă, aceste siropuri de fructe SONNENTOR fără adaos de zahăr, îndulcite doar cu suc de mere, vă oferă plăcerea fructelor proaspete în paharul Dumneavoastră! Copiilor le va plăcea nespus! Diluate cu apă, ceai sau apă minerală, în proporție de 1:7 (cel de Soc 1:5), sunt adevărate lichoare magice și sănătoase...cea ce vă doriți pentru a vă stinge setea. Astfel le puteți prepara de dimineață pentru birou sau pentru cei mici la școală sau grădiniță dar sunt excepționale pentru toată familia vara la iarbă verde! Puteți să o folosiți la asezonarea salatelor de fructe, iaurtul de la micul dejun, deserturi sau la înghețată.

Seducţia Dulce

Desfată-te cu dulciurile noastre delicioase. Bunătăţi fantastice cum ar fi dulciurile ÎNGERAŞIILOR ŞTRENGARI, turtele dulci de spelta, drajeurile sau iuţimea bomboanelor de ghimbir care te vor captiva. Ursuleţi de fructe fără conservanţi sau arome artificiale....Hmmm!

Satisfacţie garantată!