Magazin "Soare & Sare", Reghin

Dăruieşte un Zâmbet!
în Reghin

Cel mai complex Departament de Specialitate SONNENTOR!

         Cu un zâmbet îmbucurător am inaugurat un nou „Departament de Specialitate SONNENTOR” în România, în cadrul magazinului “SOARE & SARE”, aflat pe Str. Libertăţii nr.2, bl.2, sc.III, lângă florăria Flamingo, în Reghin.
         Este cel mai complex Departament de Specialitate SONNENTOR, deoarece aceasta oferă pe o suprafaţă de peste 30 m² atât toate produsele noastre listate în România cât şi accesorii magnifice, totodată există și o salină la suprafață, cu sare de Praid și sare Himalaya ayurvedică, oferind o experienţă însorită completă!
         Acest pas este o plăcere şi o oportunitate deosebită nu doar pentru noi, cei de la SOARE & SARE şi SONNENTOR, dar mai ales pentru prietenii şi fanii SONNENTOR din Reghin, oraşul sediului nostru şi a fermierului nostru, Dl. Ing. Szakacs Csaba, dar şi pentru toţi partenerii sau potenţial parteneri care doresc să vizualizeze acest concept, Departament de Specialitate, în forma deplină.
         Prezentări de produse noi, degustări şi în special Şcoala de Formare “Soarele Răsare” SONNENTOR, pentru colaboratori, vor fi găzduite în acest spaţiu, unde vă invităm cu mare drag.

Magazin “SOARE & SARE”
Str. Libertăţii nr.2, bl.2, sc.III,
Reghin, jud. Mureş
Telefon: +40-(0)741-065679
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Orar:
Luni – Joi: 10:30-18:00
Vineri: 15:00-18:00