LATTE Turmeric - ”Lapte Auriu”

Căutați o nouă Băutură Preferată dar și Sănătoasă?

La fel de veche ca și medicina Ayurvedică, care descrie proprietățiile benefice ale turmericului de mii de ani, este băutura "Lapte Auriu" – astăzi cunoscut mai bine sub denumirea de "Latte Turmeric".

Latte Turmeric este o băutură de culoare galbenă, foarte plăcută la gust, ușor dulceagă cu un finisaj amar-ascuțit, care se fierbe în lapte (sau lapte vegetal) și se poate prepara astfel:
UȘOR DE PREPARAT:
1 linguriță de amestec de mirodenii Latte Turmeric (circa 2gr.) în 200ml. de lapte (sau lapte vegetal) încălziți amestecând și îndulciți după plac.
NOTĂ: Mirodeniile nu se dizolvă complet.

SONNENTOR vă ține la curent cu băutura cea mai în vogă: Latte Turmeric!
Vă oferim 2 sortimente delicioase, aromate cu Ghimbir și cu Vanilie:

Amestec de Mirodenii pentru Lapte
LATTE Turmeric cu Ghimbir

Rețetă clasică Ayurvedică. Cu spuma de lapte în vârful paharului de cafea plin de însorita Latte Turmeric vă captează atât la gust cât și vizual. Aroma picant-parfumată a ghimbirului este binevenită și crează o adevărată "explozie", în sens pozitiv, pe papilele gustative de pe limbă. O căldură plăcută se răspândește într-o clipă în organism.

INGREDIENTE: 53% turmeric, scorțișoară Ceylon, 15% ghimbir, nucșoară, cardamom, piper negru și șofran.

Amestec de Mirodenii pentru Lapte
LATTE Turmeric cu Vanilie

Această băutură galbenă ca soarele vă va îndulcii fiecare dimineață, de abia veți aștepta să vă treziți zi de zi. O băutură ideală la micul dejun, dar se prestează bine și la mesele de prânz, ridicând nivelul motivației și a spiritului în mijlocul zilei. Gustul este ușor dulce cu plăcuta aromă de vanilie finisat cu atingerea fin-picantă a scorțișoarei.

INGREDIENTE: 54% turmeric, scorțișoară Ceylon, cacao, ghimbir, 5% vanilie, lemn dulce și piper negru.

Bucuria Crește în mod Natural!