HAPPINESS IS ...

Adu fericirea în viața ta cu o ceașcă de ceai. Cu gama noastră de ceai HAPPINESS IS... , fericirea va fi întotdeauna invitatul de onoare la petrecerea ta de ceai.
Pregătiți-vă de drum și descoperiți cu cele 14 sortimente calea spre Fericire!

>Mai departe...

Calendar de Crăciun! NOU!

Punctul culminant si unic al anului: Crăciunul!
SONNENTOR vă oferă un Calendar de Crăciun cu 24 de diverse sortimente de ceai pentru fiecare zi de dinaintea Crăciunului!

>Mai departe...

Povești din Cana de Ceai: Sărbătorile de Iarnă!

Bucuria vieții de zi cu zi în ajunul sărbătorilor de iarnă cu 4 sortimente de Ceai Premium în Filtre Piramidale. Deliciu și răsfăț, prin intensitatea gustului și originalitatea aromei seducătoare a fructelor, frunzelor, florilor și mirodeniilor ambalate în filtre piramidale ideale pentru o cană de ceai!

>Mai departe...

Ceai Amestec de Plante la pliculețe

La începutul acestei toamne SONNENTOR vă oferă două ceaiuri din amestec de plante: Mulțumesc! și Vreme Furtunoasă. Ambele ceaiuri sunt la pliculețe ambalate individual cu filtru dublu: conținut mai mare, gust mai intens!

>Mai departe...

Sticksuri din Grâu Spelta

Sticks, Batoane de Cereale sau Grisini ... numiți-le cum vreți ... aceste minunate snack-uri completează ideal orice masă de petrecere, iar noi, cei de la SONNENTOR, ne-am gândit să îmbogățim cu mirodeniile și florile noastre gustul acestora pentru ca atmosfera să fie perfectă!

>Mai departe...

HAPPINESS IS ... MY CUP OF TEA!

Fericirea Este ... Ceașca Mea de Ceai!
Cauți clipe de Fericire?
Cu cele patru Noi sortimente din gama "Happiness Is..." le găsești în ceașca Ta de ceai!
Unice, speciale ... la fel cum ești și Tu!

>Mai departe...