Povești din Cana de Ceai: Sărbătorile de Iarnă!

Bucuria vieții de zi cu zi în ajunul sărbătorilor de iarnă cu 4 sortimente de Ceai Premium în Filtre Piramidale. Deliciu și răsfăț, prin intensitatea gustului și originalitatea aromei seducătoare a fructelor, frunzelor, florilor și mirodeniilor ambalate în filtre piramidale ideale pentru o cană de ceai!

>Mai departe...

Ceai Amestec de Plante la pliculețe

La începutul acestei toamne SONNENTOR vă oferă două ceaiuri din amestec de plante: Mulțumesc! și Vreme Furtunoasă. Ambele ceaiuri sunt la pliculețe ambalate individual cu filtru dublu: conținut mai mare, gust mai intens!

>Mai departe...

Sticksuri din Grâu Spelta

Sticks, Batoane de Cereale sau Grisini ... numiți-le cum vreți ... aceste minunate snack-uri completează ideal orice masă de petrecere, iar noi, cei de la SONNENTOR, ne-am gândit să îmbogățim cu mirodeniile și florile noastre gustul acestora pentru ca atmosfera să fie perfectă!

>Mai departe...

HAPPINESS IS ... MY CUP OF TEA!

Fericirea Este ... Ceașca Mea de Ceai!
Cauți clipe de Fericire?
Cu cele cinci Noi sortimente din gama "Happiness Is..." le găsești în ceașca Ta de ceai!
Unice, speciale ... la fel cum ești și Tu!

>Mai departe...

Îmbogățim gama de Uleiuri Esențiale!

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

>Mai departe...

... Bunătăți & Delicatese ...

SONNENTOR vă aduce la începutul acestui an mai multe bunătăți și delicatese Ecologice,o varietate destul de bogată pentru a vă umple cămara cu produse autentice, provenite de la fermierii noștri proprii, de care să vă bucurați și cu care să îmbucurați pe cei dragi.

>Mai departe...