ADIO SARE!

ADIO SARE! -Asezonare fără Sare!
3 amestecuri bazate pe legume, condimente și verdețuri - asezonare fără adaos de sare!

Corpul nostru are nevoie de sare pentru a supravețui, însă nici pe departe așa de multă precum consumăm zilnic din alimente. Știați, de exemplu, că pe lângă preparatele fast food, pâinea și semi-preparatele conțin cea mai mare cantitate de sare? Cea mai sigură cale de a reduce consumul în exces de sare este gătitul de la "0". Excesul de sare poate fi dăunător sănătății Dumneavoastră, în special dacă sunteți încadrați într-un grup de risc (boli cronice sau boli severe). Prin evitarea semi-preparatelor sau alimentelor supra-procesate, papilele gustative vor recăpăta senzitivitatea oferind posibilitatea să "re"descoperiți adevăratele arome naturale și extrem de delicioase. Experiență de neuitat.
Pentru cei care doresc să reducă consumul de sare, verdețurile și condimentele garantează o paletă largă de arome pline de plăcere.
Acum puteți să folosiți gama inovativă de la SONNENTOR "Adio Sare!" pentru a vă bucura de aceste momente senzaționale în trei variante: "Legume din Grădină", "Picant" și "Mediteraneean".

"Adio Sare!" -Înlocuitor de Sare!

Cu toți suntem conștienți că sarea îmbogătățește gusturile bucatelor. Dar dacă alegeți sau sunteți nevoiți să reduceți cantitatea de sare consumată, SONNENTOR a creat trei alternative semnificative care sunt adevărate înlocuitoare a sării.
"Adio Sare!" oferă gust bogat și aromat bucatelor fără adaos de sare!

Adio Sare!
Legume din Grădina
Acest amestec de legume, fără adaos de sare, îmbogătățește fiecare mâncare gătită oferind un gust deplin si aromat.

Adio Sare!
Mediteraneean
Acest amestec, fără adaos de sare, se potrivește excelent cu mâncăruri Mediteraneeane oferind o aromă caracteristică.

Adio Sare!
Picant
Pentru celor cărora le place mai picant, acest amestec este un înlocuitor de sare perfect.

Din 20 Septembrie pe rafturile magazinelor partenere!
... acum Bucuria Crește Natural ... fără adaos de sare!

YUUPPIIII!