Frunze de Măslin

Dor de vacanță?
Frunzele de Măslin aduc Marea Mediterană în ceașca de ceai!

Da, auziți bine, pentru că copacul de măslin este cunoscut nu doar pentru rodul, fructul acestuia: măslinele.
Frunzele de Măslin pot fi consumate - chiar oferă o atmosferă mediteraneană - în formă de infuzie. Ceaiul din Frunzele de Măslin are la bază frunze nefermentate. Astfel, aproape toate substanțele active din frunze rămân proaspete și integre. Aroma sa este o reminiscență a gustului proaspăt de fân a ceaiului verde Sencha, dar nu conține cafeină, ceea ce face din aceasta o alternativa interesantă la ceaiul verde și la cafeaua verde.
Infuzia din Frunzele de Măslin se potrivește în special la mâncăruri mediteraneene și sărate, deoarece este foarte ușor de digerat. Acesta poate fi băut seara fără ezitare, deoarece nu vă va supăra digestia. De asemenea, pentru regenerarea după efort este o plăcere să consumați o ceașcă de infuzie din Frunzele de Măslin.

SONNENTOR vă oferă acum atât Frunzele de Măslin, în formă vrac și pliculețe, cât și în două amestecuri speciale foarte benefice, la pliculețe simplu de preparat!

- Frunze de Măslin, 70gr

- Frunze de Măslin, 18 plic ambalat individual

- Frunze de Măslin & Lemongrass, 18 plic ambalat individual

- Frunze de Măslin & Plante Mediteraneene, 18 plic ambalat individual

Ceaiul Frunze de Măslin & Lemongrass strălucește într-un galben-verde blând în ceașca și este răcoritor, cu adierea de lămâi. Gustul îmbină notele lămâioase de lemongrass foarte bine cu dulceața gustului de fân proaspăt a Frunzelor de Măslin. Acest amestec este recomandat la deserturi de fructe. Revigorant precum o baie în mare! Recomandat să o savurați după-amiaza și seara.

Ceaiul Frunze de Măslin & Plante Mediteraneene are o nuanță verde strălucitor cu galben subtil și un gust ușor picant, dulce și fin cu adiere de lămâi. Plantele din zona Mediteranei și Frunzele de Măslin formează o compoziție armonioasă. Infuzia este recomandată mai ales pe lângă mâncăruri savuroase Mediteraneene.
Acest ceai din amestec de plante vă poartă pe meleagurile Mediteraneene și transmite energia măslinului adânc înrădăcinat. Recomandat să o savurați după-amiaza și seara.

”Vacanță” Plăcută și Însorită!