Cuburi de Supe

BIO - Ecologic, Vegan, 100% fără Drojdie și Ulei de Palmier!

3 Sortimente de Cuburi de Supă care pot fi folosite atât simple, pentru supe delicioase, cât și pentru asezonare, ca și bază de mâncăruri la supe, ciorbe, sosuri, tocănițe, tochituri și alte bucate alese.

Pentru toate cele 3 sortimente prepararea este extrem de ușoară – doar fierbeți un cub în ½ de litru de apă si puteți servi!

Cuburi de Supă
SUPĂ DE LEGUME
Hildegard

Pentru toți fanii Hildegard este un "musai" în bucătărie!
Versatil, la îndemănă oricând și ușor de preparat, aceste cuburi de supă de legume SONNENTOR oferă un gust abundent de legume proaspete, colorate, condimentate cu mirodenii specifice rețetelor Hildegard care oferă un gust irezistibil, corpolent cu o rotunjire a aromei finale perfectă.

INGREDIENTE: sare, 23% amestec de legume* (morovi*, ceapă* și păstârnac*), unt Shea*, amidon de porumb*, zahăr din trestie*, boia dulce*, arpagic*, isop*, leuștean*, pătrunjel*, usturoi*, galangal*, fenicul*, nucșoară*, tarhon*, leurdă*, salvie* și turmeric*.
* = Certificat Ecologic.

Cuburi de Supă
SUPĂ "fără PUI", VEGAN

Nici un pui nu a suferit în urma producției acestui produs!
O alternativă ideală la cuburi de supă din pui. Pentru cei care sunt Vegan dar și pentru care doresc doar să aibă la îndemănă rapid și ușor supa de pui, folosit în majoritatea rețetelor, pentru asezonarea bucatelor și a preparatelor favorite.
Supa de pui este o alternativă excepțională în cazuri tot mai dese de răceli și gripe, acum fiind la îndemăna tuturor prepararea unei supe de pui "fără pui", o variantă Vegan folosind mirodenii în loc de pui. Cuburiile conțin mirodenii cu proprietăți încălzitoare și anti-inflamatorii, fiind dovedite deja proprietățiile acestora în studiile și literatura de specialitate, cum ar fi: turmeric, chili, rozmarin sau ghimbir. Un gust corpolent, alternativă sănătoasă de la SONNENTOR la bazele de mâncăruri pline de E-uri și chmicale.

INGREDIENTE: sare, unt Shea*, 17% mirodenii* (ceapă*, chili*, ghimbir*, coriandru*, galangal*, usturoi*, turmeric*, rozmarin* și nucșoară*), amidon de porumb*, zahăr din trestie*, miso* (soia*, orez brun*, sare de mare și Koji (Aspergillus oryzae)) și ulei de floarea-soarelui*.
* = Certificat Ecologic.

Cuburi de Supă
SUPĂ DE GHIMBIR

Pentru toți iubitorii de Ghimbir: am îmbogățit sortimentația!
Acum puteți foarte ușor să vă delectați papilele gustative cu o supă genială de ghimbir. O puteți folosi și în preparatele Asiatice pe care le gătiți, oferă acel "touch" necesar pentru aroma specială a Orientului Îndepărtat. O supă de lugume gustoasă, marca SONNENTOR, cu o iuțime ușoară a ghimbirului combinată cu prospețimea lemongrassului și a aromei picante a coriandrului. O călătorie plăcută în Asia fără să ieșiți din bucătărie!

INGREDIENTE: 23% amestec de legume* (morovi*, ceapă* și păstârnac*), unt Shea*, sare, zahăr brut din trestie*, 8% ghimbir, amidon de porumb*, coriandru*, lemongrass*, isop*, boia dulce*, pătrunjel*, arpagic*, usturoi*, salvie*, leurdă*, fenicul*, galangal*, nucșoară*, tarhon* și turmeric*.
* = Certificat Ecologic.

Toate Cuburile de Supă SONNENTOR conțin 6 cuburi într-un pachet.
MOD DE PREPARARE: Adăugați 1 cub de supă la ½ litru de apă și fierbeți.
Ideal pentru asezonare, folosiți ca și baza de mâncăruri (vegeta).
Termen de Valabilitate: 14 luni.