An Nou... Produse Noi

Gama noastră de produse SONNENTOR devine mai bogată!

SONNENTOR vă oferă o gamă largă de produse Ecologice de cea mai înaltă calitate, atent selectate și selecte, provenite de la fermierii nostri Ecologici, din toată lumea. În acest An vă pregătim, pe lângă unele game noi de produse lansate pe piața locală, câteva produse din diferitele game existente, fie acestea noi pe piață, fie leransări, care să vă îmbucure și să vă delecteze simțurile și gusturile!

Ceaiuri Ecologice

În gama noastră de Ceai vom oferi următoarele Noutăți:

Ceai Amestec de Plante și Mirodenii
Șansa Vieții
18 plic cu filtru dublu amb. ind.

Toată lumea are nevoie de puţină fericire. Un buchet uriaş plin de "Șansa Vieţii" servit într-o ceaşcă de ceai fierbinte, este o comoară preţioasă pentru tine sau pentru un prieten drag! Fericirea trebuie împărtăşită!

Ceai de Fructe
Voie Bună
18 plic cu filtru dublu amb. ind.

Buna dispoziţie este contagioasă - aducem un zâmbet pe fiecare faţă! Acest ceai de fructe minunat, aromat, este foarte prielnic şi activeaza atât sufletul cât şi corpul!

Ceai Negru
Pu Erh
18 plic cu filtru dublu amb. ind.

Ceaiul Pu Erh castaniu sclipitor provine din provincia Yunnan a Chinei. Cu un gust unic aspru, pământos, și ușor dulceag merge excepțional pe lângă carne roșie sau bucate cu ciuperci.
expresiv, aspru, dulceag

Condimente, Tărățe, Sare cu Mirodenii ...

Gama de asezonare pentru bucate alese se îmbogătățește cu următoarele produse:

Condiment
Cuișoare măcinat
lat. Syzgium aromaticum

Este greu de imaginat compoturi, punci, vin fiert, ceaiuri și deserturi de Crăciun fără gustul familiar al cuișoarelor. Totodată cuișoarele oferă o aromă excepțională în bucate din vânat, miel, pește gras, cărnuri afumate, orez, etc...

Gama Hildegard von Bingen
Tărățe de Psylli
lat. Plantago ovata

Datorită nivelului ridicat de fibre tărățele se umflă până la de 50 de ori în volum.
PREPARARE: ½ - 2 lingurițe de tărățe
Se poate lăsa circa 30 de minute în apă și se consumă cu multe lichide.
Sunt excepționale complementări la cereale, Smoothie și iaurturi.
Important: începeți pas cu pas o dietă care include tărățe de Psylli, fiind foarte bogat în fibre organismul trebuie să se obișnuiască cu acest aport mare de fibre și să se adapteze. Acordați o mare atenție hidratării suficiente.

Sare de mare cu Plante și Flori
Sare Mediteraneeană

Acest amestec de sare, plante și flori merge excepțional cu bucate din ouă, brânzeturi proaspete (mozzarella,feta și telemea), caș, pește alb, paste și recomandatt la ouă ochiuri de dimineața.

Germeni, semințe pentru germinat

Și gama de Germeni, semințe pentru germinat, va fi mai bogată cu un produs:

Trifoi Încărnat
Seminţe ptr. germinare
lat. Trifolium incarnatum

Bucurați-vă de gustul unic al răsadurilor de Trifoi Încărnat simplu sau în salate. Răsadurile fiind ușor de digerat sunt recomandate pentru consumatorii începători de germeni și pentru copii.

Toate Produsele Noi vor fi disponibile din 12 Ianuarie!
Savurați!