Ispita Ciocolatelor SONNENTOR

Șase varietăți delicioase de ciocolată prelucrate manual!

Unele lucruri sunt așa de frumoase în viață de nu poți să le reziști. Astfel sunt cele șase varietăți de ciocolată prelucrate manual oferit de SONNENTOR. Ciocolatele noastre oferă compoziții unice în aromă, toate prelucrate manual și cu dăruire, care vă vor excita simțurile.

Toate ingredientele folosite fiind atent selectate și provin din culturi Ecologice certificate, un argument important pentru a alege aceste savuroase delicii. Fie ca și un dar, exprimarea iubirii și a dragostei, sau doar simplu pentru a vă bucura de clipele însorite ale vieții – Ciocolatele SONNENTOR vor fi întotdeauna vârful delicateselor culinare.

"Cu Toată Dragostea!" sună mai dulce cu o ciocolata albă cu bucățele de căpșuni și piper roșu. Atingerea de petale de trandafiri, susan și vanilie împreună cu bucățelele de fructe oferă un gust divin. Iuțimea medie a piperului roșu în compoziție nu doar stimulează papilele gustative ci și urcă ușor palpitațiile inimii – dragoste de la prima gustare!

"O Zi Însorită!" este o urare de ciocolată cu multă energie și aduce soarele în suflet! Ciocolată albă îndulcită cu bucățele de zmeură îmbinate cu gustul acrișor de lămâie și nu la urma urmei sunt condimentate cu toate cele bune și încălzitoare precum soarele încălzește sufletul: cardamom, scorțișoară, cuișoare, ienibahar, măciș și ghimbir... chiar devine ziua mai bună!

"Pentru Dragostea Mea" combină cicolata de lapte integral cu gustul proaspăt și dulce a portocalei completat de aroma ușoară de nuci oferit de susan. Un dar de la SONNENTOR care oferă bucuria iubirii!

"Șansa Vieții" – ciocolata aduce Noroc și Bucurie! Evident, fără a fi nevoie de demonstrații ștințifice, bucuria și norocul merg împreună, doar gustați din această delicioasă ciocolată și veți înțelege. Asezonare aromată cu mirodenii încălzitoare de iarnă: scorțișoară, nucșoară și cuișoare, rotunjit cu vanilie oferă un gust divin pentru simțuri. Gustul sărbătorilor de iarnă este prezent!

"Adevărată Picanterie", pentru iubitorii de senzații picante, exotice și excitante! Cicolată neagră, iuțimea chili și un strop de lămâie te vor purta într-o adevărată aventură! Un gust echilibrat excepțional oferă o experiență de neuitat pentru papilele gustative.

"Dulce de Vis" de la Îngerașii Ștrengari SONNENTOR este o adevărata combinație de vis!
Ciocolata albă cu bucățele de biscuiți din cereale integrale, învelite și ele la rândul lor în ciocolată albă, ce altceva și-ar putea dori din inimă un copil? Pofta vine mâncănd ... iar copiii întotdeauna vor ceva dulce delicios... dăruiți bucurie, împliniți-le visele!

Ciocolatele SONNENTOR sunt recomandate a le consuma la temperatura camerei, pentru gustul optim ale ingredientelor atent selectate și selecte, acestea vor fi comercializate doar pe perioada rece, respectiv Octombrie- Aprilie.

Să înceapă Bucuria Dulce!