Sare Afumată Șvabă

Alimente afumate, fără afumătoare!

Toți iubitorii de afumături pot acum obține propriile lor bucate afumate în orice clipă fără a mai fi nevoit să ducă bucate la afumătorii sau de a improviza afumătoria proprie!

"Sarea Aurie" este obținută într-o mică afumătorie Șvabă folosind doar cele mai selecte lemne de fag și brad, conform rețetei tradiționale. O adevărată comoară în sortimentația SONNENTOR de mirodenii la această sare se folosește sare de mare de cea mai bună calitate care stă în afumătorie 6-7 zile.

- SARE AFUMATĂ ȘVABĂ
150gr. - sare de mare afumată

Cu o culoare bej-aurie și un gust plăcut de fum este recomandat atât la asezonarea unor bucate la care doriți să obțineți gustul de afumătură, chiar la un sandwich, cât și folosit la gătit, se potrivește extrem de bine la ouă, ciuperci, tocănițe, tochituri, fripturi, grătare și pește.
Cel mai indicat este să adăugați sarea pe la sfârșitul gătitului, astfel aroma de fum rămâne intensă și extrem de plăcută pentru un timp mai îndelungat.

Tip:
Încercați ardei copți la grătar servit pe lângă un cuș-cuș cu brânză Feta din abundență, totul asezonat cu Sarea Afumată Șvabă sau pentru iubitorii de carne - un steak ... pur și simplu delicios.

Iubitorii de afumături aveți acum o Bucurie!