Cafea Ecologică - Boabe!

Cafea Boabe Ecologică de Origine Unică – Nicaragua!
Să Te Simţi Bine!

- Cafea Boabe Ecologică de Origine Unică, Jinotega, Nicaragua, 250gr.
Această cafea, provenită dintr-un proiect de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin multe feluri, am menţiona două în particularitate. În primul rând, schimul comercial direct cu fermierii asigură că banii se duc acolo unde le este locul, la fermieri direct, în speţă la fermierii noştri din Nicaragua, fără intermediari. În al doilea rând, atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar de cel mai ridicat standard. Uşor acidulat şi puternic aromat, cafeaua obţinută din boabe 100% Arabica, sunt prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!
Fermierul Don Jose Maria Castro („Chema" pentru prieteni) locuieşte cu familia în pădurile ceţoase din provincia Jinotega, din nordul tării, şi acolo caută şi culege boabele de cafea de la mare altitudine, zonă cunoscută şi apreciată pentru calitatea boabelor în Nicaragua. El fiind parte din cooperativa fermierilor Ecologici, prin care obţinem preţioasele boabe de cafea de altitudine. Noi i-am cunoscut personal, fermierul şi familia, pentru a întări relaţia şi a acorda încredere deplină în reuşita colaborării directe, astfel famila lui Chema să poată să se asigure de un viitor prosper ca şi fermier direct SONNENTOR. În continuare vom sprijini acest mod de cultivare, Ecologic, manual, la umbra copacilor, la mare altitudine, pentru a proteja mediul şi apele din zonă.
Savurați pe deplin o cafea de origine unică, selectată bob cu bob și prăjită de meșterii Vienezi!

Cafea Ecologică "Ispită Vieneză" - acum și boabe!
Aromat şi fin, natural pe deplin.

Viena este renumită pentru cafenelele tradiţionale şi cafeaua superbă. Din acest motiv am denumit gama noastră de cafea "Ispită Vieneză". Amestecurile din cele mai pure boabe ecologice de Cafea Arabica, cultivate ecologic în zonele cele mai cunoscute din lume, prăjite cu atenţie de meșterii experți austrieci pentru a păstra fineţea aromei.

- Cafea Ecologică "Ispită Vieneză" Espresso Boabe, 500gr.
Amestec pronunțat din boabe de cafea Arabica de calitate superioară. Aromă intensă, deplină, cu o cremă catifelată și gust caracteristic de ciocolată amâruie.

- Cafea Ecologică "Ispită Vieneză" Melange Boabe, 500gr.
Amestec mediu din boabe de cafea Arabica de calitate superioară. Elegant și catifelat, cu o aromă delicioasă de nucă. Amestec prăjit mediu și cu o aciditate plăcută, fină, tipic pentru o cafea Vieneză!

Gama "Ispită Vieneză" de cafea este oferită în patru variante: "Melange", "Espresso", "Decafeinizată" și "Instant".

"Fair-trade" și parteneriate:
Toată gama SONNENTOR de cafea este prăjită în inima Vienei la o tradițională și celebră locație de prăjire a boabelor de cafea.
O relație apropiată cu fermierii, cultivatorii, producătorii, angajații și consumatorii, și promovarea agriculturii regionale - acesta este "direct-trade"-ul trăit de SONNENTOR și baza filozofiei afacerii noastre - în fiecare zi.

Corectitudinea nu are limite.
Fiecare bob de cafea provine din culturi ecologice controlate. Fie în ţările de provenienţă, în Austria sau aici în România – respectul mutual şi conduita responsabilă nu sunt doar nişte cuvinte pentru SONNENTOR, fiind suportate de fapte!

... ispita este în ceașcă, savurați-o!