Plante pentru Simțuri...

Ceaiuri de Plante delicioase pentru simțurile tale...

Plantele SONNENTOR sunt cultivate manual în zile speciale (luând în considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade și sunt selectate manual, cele vrac chiar ambalate manual, în ambalaje 100% prietenoase cu mediul înconjurător, toate din culturi ecologice, certificate și controlate. Astfel, avem grijă să ajungă în ceașca dumneavoastră gustul adevărat al plantelor.

O realitate - ceaiul este o băutură foarte sănătoasă deoarece este naturală și conține, în funcție de varietate, elemente foarte valoroase (minerale, vitamine, antioxidanți, etc...).

- Ceai de Plante – Fenicul, 20 plic ambalat individual
lat. Foeniculum Vulgare
Voie Bună Dulce!
Ceaiul de Fenicul este încălzitor și potolește setea, cu un gust dulce, recomandat atăt cald cât și rece (adăugați puțină zeamă de lâmăie, devine un excepțional revigorant!). Merge bine ca un digestiv după mese copioase, mâncăruri grele. Recomandat pentru cei care suferă de colici și de probleme digestive.

- Ceai de Plante – Roiniță, 20 plic ambalat individual
lat. Mellisa Officinalis
Bucurie în ceașca de ceai!
Parfumul proaspât de lămâi al roiniței parcă durează o veșnicie. Un ceai ușor cu notă de lămâi și erbacee intr-o culoare galben sclipitoare aduce vara în suflet și corp! Se potrivește perfect cu mâncăruri ușoare: pește, paste, pui sau legume. Este un companion ideal seara, liniștitor și plăcut!

Descrierea plantelor provine din tradiţiile antice şi folclor, acestea trebuind să fie înţelese ca o completare la medicina conventională.

Acestea fiind spuse, bucură-te de fiecare ceașcă de ceai și oferă-ți clipe de răgaz de la suprasolicitările zilnice.

De săptămâna aceasta le puteți găsi, sau cere, la magazinele consacrate!

Zile Însorite de Toamnă!