Asigurăți-vă Zona de BBQ!

Prepară-ți delicioasele bucate la grătar cu Amestecurile BBQ de la SONNENTOR!

Evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poti asigura bucatelor tale cea mai bună aromă si gust!
Pur și simplu DELICIOS!

Smokey Paprika
Condiment BBQ - Boia Dulce Afumată, 70gr.

Simplu, gustos, unic. Condimentul Boia Afumată, afumată tradițional, oferă arome distinctive. Preparatele la grătar și BBQ sunt delicioase în aroma nuanțată degajată.
RECOMANDARE: Amestecați cu ulei și ungeți preparatele BBQ. Se pârlește ușor – nu este potrivit pentru expunere la foc direct.

Steak That
Amestec mirodenii BBQ cu Roșii Uscate, 50gr.

Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.
RECOMANDARE: Amestecați mirodeniile cu puțin ulei și frecați ușor steakul înainte de a-l pune pe grătar. Ungeți nițel cu această combinație și după ce l-ați gătit și lăsați steakul să se "odihnească".

Rub me Tender
Amestec mirodenii BBQ cu Boabe de Ienupăr, Picant, 60gr.

Grătarul și BBQ sunt preferatele tale? Freacă cu atenție carnea cu acest amestec de mirodenii pentru frăgezire și un gust desăvârșit. Grătarul obținut va fi ușor picant, aromat și ispititor.
RECOMANDARE: Fiți generoși în folosirea acestui amestec la frecarea cărnii. Ideal folosit și la marinarea cărnurilor, cu miere și sos de soia.

Holy Veggie
Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori, 30gr.

Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a mesei. Leurda și algele marine Nori sunt responsabile ca legumele servite, chiar ca și garnitură, să fie în centrul atenției!

Fish & Chicks
Amestec mirodenii BBQ cu Piper și Lămâi, 55gr.

Acest amestec poate fi folosit atăt la pește cât și la pui, ambele fiind inreptățite la un gust senzațional! Lămâia și piperul negru aduc această combinație într-un echilibru perfect între gustul picant și cel de fructe citrice.

Smokey Salt
Sare BBQ - Sare de Mare Afumată, 150gr. (ex. Sare Șvabă Afumată, schimbare gamă și etichetă)

Afumat cu lemn de fag si brad, conform rețetei tradiționale.
Gustul delicios a sării afumate se potrivește bine cu tocănițe, tochituri, fripturi, pește și evident la grătare (recomandat la un steak).
RECOMANDARE: Adăugați la sfârșitul gătitului.

Din 1 Februarie le găsiți pe rafturile magazinelor consacrate ...

Un BBQ plăcut cu cei dragi!