Müsli și Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic

Împlinirea sufletească și modul de trai echilibrat între viața profesională și viața privată valorează aur în lumea de astăzi. Pentru a ne proteja resursele mentale si fizice, este foarte important sa avem o dietă echilibrată și să prevenim supra-acidificarea organismului. SONNENTOR introduce două produse noi în gama Echilibrant Acido-Bazic, pe lângă Ceai Amestec Plante Echilibrant Acido-Bazic, acum veți avea la îndemănă atât un Ceai de Fructe cât și un Müsli!

- Müsli Echilbrant Acido-Bazic cu Fructe, 400gr.
Bucurie Sănătoasă cu o notă de Fructe!

Mai ales cei care acordă o mare importanță sănătății lor, vor găsi bucurie deplină în gustul deosebit de blând al Müsli-ului nostru și beneficiile acestuia într-o dietă echilibrată..
Müsli-ul poate fi savurat în mod clasic cu lapte, precum și pregătit confrom rețetei Hildegard von Bingen - "Habermus" - pentru aceasta, o ceașcă de cereale este fiartă în 2-3 cești de apă timp de 5-8 minute, îndulciți cu miere după cum vă este pe plac și presărați cu migdale.
Compoziția ingredientelor restaurează echilibrul sănătos al organismului: fulgi de spelta, fulgi de hrișcă, mere, pere, scorțișoară Ceylon, ghimbir și cardamom, toate provenite din agricultura ecologică controlată și certificată. Bucățelele de mere și pere oferă un gust plin de fructe în amestec. Scorțișoara completează müsli-ul și dă o notă ușor încălzitoare împreună cu ghimbirul și cardamomul.

- Ceai Fructe Echilibrant Acido-Bazic, 100gr.
Pentru echilibrul perfect în corp și suflet!

Fie la locul de muncă, în timpul liber sau în sânul familiei – acest ceai viu şi echilibrat, din amestec de fructe şi rooibos, strălucește într-o culoare maro în ceașcă și are o aromă plăcută de fructe. Deosebit de popular, fiind foarte uşor de digerat, cu o aciditate scăzută, este un companion fin pe tot parcursul zilei, exact de ce ai nevoie atunci când acidul din corp te deranjează.

Să aveți parte de o viață echilibrată!