Ceai Amestec de Plante la pliculețe

 La începutul acestei toamne vă oferim două ceaiuri din amestec de plante: Mulțumesc! și Vreme Furtunoasă. Ambele ceaiuri sunt la pliculețe ambalate individual cu filtru dublu: conținut mai mare, gust mai intens!

CEAI MULȚUMESC!
Un adevărat și sincer: Mulțumesc!
Se rostogolește pe limbă surprinzător, în orice moment. Oricând s-ar întâmpla, acest cuvânt are forță și intenții bune. Zâmbetul este garantat cu acest ceai.
Ceaiul aromat din plante vă plasează direct într-o luncă de flori parfumate și colorate. Nota florală, proaspătă, combinată cu un ușor gust dulceag-picant face ca acest ceai să meargă perfect cu preparate din bucătăria franceză și cu deserturi fine. Cu o ceașcă din acest ceai de plante vă simțiți răsfățați, fiecare moment de bucurie este demn de un sincer "Mulțumesc!". Întindeți-vă pe spate, relaxați-vă, zâmbiți!

CEAI VREME FURTUNOASĂ
În sezonul rece, acest ceai de tuse nu trebuie ratat.
Discomfortul din gât e pe picior de plecare!
Nota revigorantă și puternică de mentă se răspândește în tot corpul. Singurul lucru de făcut este să stați la căldură și totul va fi în regulă!
Acest amestec de salvie, flori de tei, mușețel și flori de soc este un excepțional digestiv, cu un gust dulce subtil, ușor picant și floral, perfect pentru stomac care strălucește în ceașcă cu o culoare galbenă intensă. Ceaiul merge bine cu mâncăruri din bucătăria modernă și sănătoasă, bucate ușoare.