Noutăți în gama de Condimente!

Suntem foarte grijulii cu aceste comori, deoarece aceste plante și mirodenii sunt de neînlocuit în bucătărie. Cultivate ecologic, culese atent și procesate cu blândețe de fermieri ecologici experimentați – iată secretele amestecurilor de mirodenii și ale condimentelor noastre.

>Mai departe...

Ceai pentru un Post Ușor!

Acest amestec de plante șI mirodenii cu o notă ușor florală este partenerul ideal în perioada de post, timpul e scurt dar poate fi plin de plăcere!

>Mai departe...

Sirop Muguri de Brad, tradițional

Un adjuvant pentru perioada rece, contra tusei și a răcelii, cu o rețetă tradițională, adaptată la vremurile noastre, un adevărat prieten la schimbări climatice și la temperaturi scăzute iarna.

>Mai departe...

Plante pentru Simțuri...

SONNENTOR vă oferă două ceaiuri din plante cunoscute pentru rolul lor de Digestive naturale, la pliculețe ambalate individual!

>Mai departe...

Cafea Ecologică - Boabe!

Boabe ecologice de Cafea Arabica, cultivate ecologic în zonele cele mai cunoscute din lume, prăjite cu atenţie de meșterii experți austrieci pentru a păstra fineţea aromei.

>Mai departe...

Vizita în Transilvania

Vizita colegilor din Austria și Cehia a SONNENTOR la fermierul nostru și filiala SONNENTOR din România cu ocazia împlinirii a 15 ani de colaborare oficială. Multumim Dl. Ing. Szakacs Csaba pentru minunatele plante furnizate în toți acești ani!

>Mai departe...