HAPPINESS IS ...

Adu fericirea în viața ta cu o ceașcă de ceai. Cu gama noastră de ceai HAPPINESS IS... , fericirea va fi întotdeauna invitatul de onoare la petrecerea ta de ceai.
Pregătiți-vă de drum și descoperiți cu cele 14 sortimente calea spre Fericire!

>Mai departe...

Calendar de Crăciun! NOU!

Punctul culminant si unic al anului: Crăciunul!
SONNENTOR vă oferă un Calendar de Crăciun cu 24 de diverse sortimente de ceai pentru fiecare zi de dinaintea Crăciunului!

>Mai departe...

Magazin "Enigma", Timișoara - Centru

Magazin „Enigma"
Str. Eugeniu de Savoya Nr. 7,
Timișoara, jud. Timiș

>Mai departe...

Povești din Cana de Ceai: Sărbătorile de Iarnă!

Bucuria vieții de zi cu zi în ajunul sărbătorilor de iarnă cu 4 sortimente de Ceai Premium în Filtre Piramidale. Deliciu și răsfăț, prin intensitatea gustului și originalitatea aromei seducătoare a fructelor, frunzelor, florilor și mirodeniilor ambalate în filtre piramidale ideale pentru o cană de ceai!

>Mai departe...

Ceai Amestec de Plante la pliculețe

La începutul acestei toamne SONNENTOR vă oferă două ceaiuri din amestec de plante: Mulțumesc! și Vreme Furtunoasă. Ambele ceaiuri sunt la pliculețe ambalate individual cu filtru dublu: conținut mai mare, gust mai intens!

>Mai departe...

Sticksuri din Grâu Spelta

Sticks, Batoane de Cereale sau Grisini ... numiți-le cum vreți ... aceste minunate snack-uri completează ideal orice masă de petrecere, iar noi, cei de la SONNENTOR, ne-am gândit să îmbogățim cu mirodeniile și florile noastre gustul acestora pentru ca atmosfera să fie perfectă!

>Mai departe...