Ambalaje prietenoase cu Mediul!


Pe cand altii doar discuta despre protectia mediului inconjurator, SONNENTOR chiar actioneaza in acest sens.

Precum deja stiti majoritatea dintre consumatorii care ne sunteti alaturi, materialel noastre de ambalare sunt in proportie covarsitoare biodegardabile saureciclabile - 80% biodegardabile si 17% reciclabile!

Pentru a lamuri exact ce inseamna, vom mentiona cateva aspecte referitoare la produsele:

Pliculete de Ceai SONNENTOR

Pe cand majoritatea pliculetelor de ceai sunt obtinute dintr-o combinatie de 80% hartie si 20% plastic, care nu se pot recicla si intra la categoria "deseuri mixte", adica gunoi menajer, noi cei de la SONNENTOR va oferim pliculete obtinute din material de fibra textila, din frunzele de Abaca (soi de banana) si celuloza. Astfel acest produs este prietenos cu mediul inconjurator.

Chiar si adezivul folosit pentru eticheta atasata pliculetelor de ceai este din material natural, prietenos cu mediul! Nu folosim adeziv chimic sau capse metalice.

Hartia si cartonul folosit pentru ambalare este reciclabila, fiind din celuloza.

Folia de protectie, care este ambalajul finit peste carton, este NatureFlexTM , o folie biodegradabila speciala obtinuta din celuloza si bioplastic (obtinut din amidon de porumb, cartofi, etc...). care se descompune in max. 6 luni de zile (mai jos 4 fotografii care arata o descompunere totala in doar 8 saptamani de zile!))

Pliculetele de Ceai SONNENTOR - Produse 100% prietenoase cu mediul!

Bucuria Creste Natural!