Vizita în Transilvania

 Un grup de peste 30 de colegi de la SONNENTOR Austria și SONNENTOR Cehia au fost în vizită la fermierul nostru din Transilvania, la Dl. Ing. Szakacs Csaba, celebrând cei 25 de ani de activitate a fermierului și cei 15 ani oficiali de colaborare cu SONNENTOR, totodată o vizită si la filiala din România a SONNENTOR, de 11 ani pe piața din România și Bulgaria. Culturile de Trandafiri dar și cele de Albăstrele, Mușețel sau Gălbenele au fost atracția principală, pe lângă Voia Bună la întălnirea fermierului și cu echipa SONNENTOR România!
Fermierul nostru din Transilvania rămâne cel mai important fermier ca mărime și mai ales prin calitatea excepțională de plante, fructe și flori oferite pentru produsele noastre SONNENTOR, cu peste 200 hectare cultivate și rodurile florei spontane, fie acestea fructe de pădure sau plante.

Mulțumim pe această cale Dl.-ui Szakacs pentru pasiunea, dăruința și sârguința sa și-i promitem să rămănem o familie unită în continuare. SONNENTOR rămâne fidel principiilor sale de comerț echitabil.

Hallejuah!