O Zi cu Ceai!

Plăcere de Dimineața până Seara

Încălzitor sau revigorant, neuro-sedativ sau stimulator, picant sau ușor dulceag - toate acestea le poți avea de la Ceaiurile noastre SONNENTOR.
Există ceva pentru fiecare gust - Ceaiul este alegerea potrivită oricând.

Vrac sau plic - asta e întrebarea!?

Pregătirea unei cești de ceai poate fi un ritual relaxant în rutina zilnică.
Pipăiți plantele între degete și bucurați-vă de ceea ce obțineți!
Apa este fiartă și frunzele sunt infuzate.
Câteva minute mai târziu, frunzele de ceai sunt îmbibate în baia lor fierbinte, iar ceașca este umplută de un joc plin de culori - roșu, verde, auriu - diferitele tipuri de lumini reflectate de ceai, mai frumoase decât orice curcubeu.
Spre deosebire de ipoteza că, în pliculețe numai rămățșițele sunt ambalate, puteți fi linistiți, SONNENTOR oferă calitatea la fel de bună ca ceaiul vrac, doar sunt individualizate și porțiile mai mici.
Pentru cei grăbiți sau mai leneși , dar este, de asemenea, foarte practică.

E întotdeauna timp pentru ceai ...

Pentru fiecare moment, fie zi sau noapte, găsiți combinația potrivită și ceaiul este un companion credincios într-o zi cețoasă de toamnă, la fel ca și el are un gust bun, de asemenea, în zilele calde.

Ziua de mâine aduce ... ceai în gură.

Pentru mic dejunul de dimineața, nimic nu este mai bun decât o ceașcă de ceai caldă.
Deoarece temperatura corpului este scăzută la flacără scăzută în timpul nopții, o băutură caldă dimineața este foarte plăcută.
Și dimineața devreme pentru puțin stimulator, vă oferim ceaiul negru sau ceaiul verde.
Dacă vă place să începeți cu plante tradiționale, locale, și de ce nu și în timpul zilei, vă recomandăm Ceaiul "Bună Dimineața" - amestec pe bază de plante, conține frunze de mur, mentă, frunze de zmeur, gălbenele și albăstrele - o interacțiune colorată cu o aromă puternică, picantă și menta oferă revigorarea ca să fiți pregătiți pentru această zi.

La locul de muncă.

Mulți oameni consideră că este dificil să bea necesarul recomandat de 1,5 - 2 litri de lichid pe zi.
O cană de ceai la locul de muncă poate oferi un remediu - deci, cel puțin ați fixat în prima jumătate a zilei un litru de intuiție!
Multe fructe și ceaiuri de plante au gust bun consumat călduț dar și rece merg foarte bine, și cei care vor pot să adauge la cana de ceai un strop de sirop de fructe sau mirodenii... pentru un gust puțin în plus.
Iar pentru cei care nu stau la birou si vor o cană în fața lor - Traiasca Termosul! Pe care-l umpleți în fiecare zi, cu un gust diferit, pentru a-l lua la locul de muncă în mașină sau pe teren.

Un pahar de vin ... la masă ?

Ei bine, din când în când, dar cu siguranță nu în timpul săptămânii pentru prânz.
Și aici, ceaiul joacă un rol esențial, în funcție de masa pe care o hotărâți să o luați: picant, fructos sau mai copios, Ceaiul poate fi însoțitorul perfect!

Care Ceai se potrivește la care dintre alimente?

Practic, se poate spune că ceaiul care ti-e gustos se potrivește de asemenea cu mâncarea ta care-ți place. De asemenea, există planta potrivită pentru aproape orice fel de mâncare - la mese copioase se potrivește perfect un amestec pe bază de plante cu fenicul, anason și chimen, nu numai că îmbunătățește aroma, dar, de asemenea, ajută la pasul următor, acționează digestia.
Ceaiurile din plante răcoritore de exemplu cu mentă, se potrivesc bine cu salate, tabbouleh sau deserturi ușoare.
Torturile și ceaiurile din plante picante, intense, combinație ideală. Merg de asemenea bine cu feluri principale copioase, mai grele – carne roșie, vânat, ficat,etc...
Afinele, Merișoarele se servesc la schnitzel. Se pare plauzibil ca un ceai de fructe fructe de pădure se potrivește, cu o aciditate bine echilibrata, la alimente învărtite în pesmet și prăjite.
Mâncărurile asiatice sunt cel mai bine însoțite de ceaiul verde, acest soi este perfect cu felurile de pește, curry și orez
Pentru desert sau feluri dulci este un bu sfat să consumați Ceaiuri de Mirodenii – amestecuri precum Ceai Turmeric sau Chai sunt un acompaniament perfect pentru prăjituri, clătite, etc..

După-amiaza, nevoie de un mic impuls energetic

Nu degeaba Ceaiul Englez Assam, Ceaiul Negru Earl Gray sau alte Ceaiuri Negre sunt servite la ora 5! După mic dejun și prânz trebuie cumva să reîmprospătezi energia necesară până seara. O ceașcă de gingko ajută și la concentrare! Ceaiurile de Ghimbir sau rețeta Hikldegard de Ceai Energizant sunt alegeri potrivite!

Ceai + Mișcarea - o echipă bună împreună

Cui seara îi plăce să tragă de fiare și să canalizeze excesul de energie prin efort sau mișcări de yoga, va aprecia gustul unui ceai de fructe cald. Băuturile călduțe sunt cele mai ușor digerabile și pot fi băute chiar la o mare sete - ideal pentru efort!

Ridicați paharele ... și picioarele

O zi plină de evenimente este în spatele nostru, ne punem picioarele în sus și încercăm să ne odihnim. Ceaiurile delicate din plante au un efect liniștitor și ne pregătesc pentru un somn relaxant.

Ceaiuri cocktail și amestecuri excelente

Cele mai multe ceaiuri sunt deja o pură plăcere, dar unele pot fi mai gustoase cu un strop de sirop de fructe sau aromatizate, natural desigur! Mai ales într-o dietă conștientă, amestecurile de ceai pot fi o prioritate - poți verifica chiar conținutul de zahăr și știi exact ce e înăuntru. Deci este ușor să le prepari, fără sucuri acidulate, sintetice și băuturi puternic îndulcite.

Mai jos aveți o listă de alternative interesante la apă:

Ceai Verbină + Sirop de Zmeură
Verbina se armonizează perfect cu zmeura dulce!

Chai + struguri /zeamă de struguri
O cameră caldă cu parfum de fructe, ideal!

Ceai Turmeric + Suc de Sfeclă Roșie
O adevărată bombă de vitamine în perioada rece.

Ceai Hibiscus + Ceai Ghimbir /ghimbir proaspăt + miere + suc de lâmâi
Această variantă ajută la curățarea căișor respiratorii.

Ceai Negru + Sirop Ghimbir-Lămâi
Nici un Ice-Tea din comerț nu poate concura cu acest amestec grandios.

Ceai Bună Dimineața + suc de portocale
Un pahar de suc de portocale dimineata? Păi este mai bine să o puneți în cana de ceai de dimineață, răcoritor și stimulator.

Zile Însorite cu un Ceai SONNENTOR!