Paște Fericit! - 12 Ani de Bucurie

Paște Fericit!
Frohe Ostern!
Happy Easter!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

SONNENTOR vă urează Sărbători Fericite și Luminate alături de cei dragi!

Ouăle de Paști, bâzâitul albinelor și hohotele de râs ale copiilor – mirosul Primăverii este în aer. Cei mici nu mai au răbdarea să aștepte "Iepurașul de Paști" să aducă coloratele ouă sau delicioasele dulciuri, în forme de ou sau iepurași, în coșul de Paști special pregătit.

În perioada 01 - 09 Aprilie SONNENTOR România va intra în concediu, nu livrăm marfă și nu vă putem răspunde la eventuale întrebări, pentru urgențe vă rugăm să ne contactați pe e-mail. Revenim din 10 Aprilie, după Sf. Paști, și vă stăm la dispoziție. 

12 Ani de Bucurie în România!

Se poate și așa ...
De 12 Ani de zile activăm pe piața din România.

12 Ani în care ne-ați fost alături, ați crezut în calea noastră, în produsele noastre, în povestea noastră și ne-ați oferit clipe de Bucurie, familiei extinse SONNENTOR, prin alegerea Dumneavoastră.
Vă suntem recunoscători și vă promitem să vă îmbucurăm în continuare cu multe bunătăți și inovații Ecologice, provenite de la fermierii noștri certificați și controlați.
12 Ani de creștere continuă, atingând noi culmi de Bucurie, cu peste 350.000 de produse vândute în ultimul an ...

Incredibil, dar Adevărat!

Fideli principiilor noastre de transparență, trasabilitate, onestitate și corectitudine, bazele comerțului cinstit în viziunea noastră, suntem mândrii și am fost încrezători că se poate și în România!
O dovada vie că și cei mici pot reuși.
Cu peste 350 de sortimente de produse, fie ceaiuri, condimente, cafele, dulciuri, ciocolate, snack-uri, semințe pentru germinat, siropuri, gemuri, etc... SONNENTOR este o sursă de încredere și inspirație că Agricultura Ecologică este singura soluție viabilă într-o lume dominată de monoculturi și supraproducție. Valoarea adaugată trebuie echitabil împărțită de la fermier până la consumator.
Fiecare verigă este importantă în acest lanț al comerțului cinstit.
Doar printr-o colaborare armonioasă cu Natura acest echilibru se poate păstra.
Respectul față de pământ, față de natură, este rețeta de succes.

Soarele zâmbitor este sus și strălucește de 12 Ani peste România!

"Când Soarele strălucește pentru tine, lasă-l să strălucească și pentru alții."
astfel Bucuria Crește în mod Natural!

HALLELUJAH!