Farmacia Ta din Gospodărie!

"Toate Câmpiile și Pădurile, Toate Dealurile și Versanții sunt Farmacii"
Paracelsus

Ceaiuri din Plante vrac SONNENTOR relansate în ambalaje prietenoase, atât cu mediul înconjurător cât și vizual!

Ele cresc pe marginea drumului, în grădină sau în jurul casei: mentă, frunze de mur, sunătoare, urzică și multe alte plante. Unele dintre ele par buruieni enervante, dar beneficiile lor speciale sunt redescoperite în ultimii ani.

Terapeuții și vindecătorii precum Hildegard von Bingen, Paracelus sau "Pastorul Plantelor" Hermann-Josef Weidinger au vorbit și au scris despre efectele benefice ale plantelor. Dar înțelepciunea lor despre aceste plante a dispărut treptat, iar mulți oameni au recurs la utilizarea substanțelor sintetice, nepronunțabile, cu efecte secundare nesfârșite.

Totuși în ultima perioadă aceste vechi comori ai naturii ies din nou la iveală. Din obiceiuri și tradiții străvechi se crede că există o plantă vindecătoare pentru fiecare boală. De la "A" pentru Achillea Millefolium, Coada Șoricelului, la "Z" pentru Zinc, un micro nutrient important care apare în multe din aceste plante – veți fi surprinși să aflați cât de tămăduitoare sunt aceste minunate plante. Ajutorul nostru – 24 de soiuri de ceai vrac, vârsat, care să vă ajute să treceți peste perioade nefavorabile, totul din culturi Ecologice controlate ș certificate, provenite direct de la fermierii noștri.

Mai mult decât oricând, SONNENTOR reprezintă o economie durabilă, economie socială, gândire pionieră și de a face lucrurile altfel.
Economia Bunului Comun.

Bucurați-vă de Farmacia din Gospodărie!