Sticksuri din Grâu Spelta

 Ciuguliți, ronțăiți, delectați-vă papilele gustative cu aceste batonașe din grâu spelta condimentate cu amestecurile de mirodenii și flori SONNENTOR fie înmuiate în diverse sosuri, tartinabile, iaurturi sau supe cremoase sau doar așa, direct, aventurându-vă pe meleaguri exotice – mediteraneene sau orientale – fără a vă pregăti bagajul.

Sticks, Batoane de Cereale sau Grisini ... numiți-le cum vreți ... aceste minunate snack-uri completează ideal orice masă de petrecere, iar noi, cei de la SONNENTOR, ne-am gândit să îmbogățim cu mirodeniile și florile noastre gustul acestora pentru ca atmosfera să fie perfectă!

STICKSURI VOIE BUNĂ DIN GRÂU SPELTA
Buna dispoziție poate fi contagioasă. Înmuiate în supe cremoase sau tartinabile acestea vă vor purta pe meleaguri meditaraneene, răpindu-vă într-o nouă vacanță de vară pe malul mării! Și ce vă lipsește pentru a avea o zi bună? Luați o porție de Voie Bună!

STICKSURI ADEVĂRATĂ PICANTERIE DIN GRÂU SPELTA
Denumirea vorbește de la sine. Plini de farmec și ușor picante sunt delicioase pentru orice ocazie. Înmuiate în supe cremoase, cu tartinabile sau ca snack direct servite sunt pur și simplu delicioase.
Adăugați puțină picanterie la viața de zi cu zi.

STICKSURI SĂRUTUL SOARELUI DIN GRÂU SPELTA
Cu o notă de curry plăcută aceste batonașe condimentate cu mirodenii și flori vă vor purta spre meleaguri Orientale. Scufundate în tartinabile și sosuri specifice bucătăriei Indiene sau Asiatice sau direct din farfurie acestea vă oferă Soarele pe buze!

Poftă Bună!