Supe Instant în Borcan

Lingură, după lingură, după lingură...
Savurați cu Bucurie noile Supe Instant SONNENTOR!

După lansarea cu succes a Cuburilor de Supe, am decis să vă oferim din acest an supele noastre și în formă instant, praf. Supele noastre SONNENTOR, fără drojdie și fără ulei de palmier, sunt ambalate în borcane, se pot prepara ușor și sunt ideale pentru asezonare ca și bază de mâncăruri pentru supe, ciorbe, sosuri, tochituri, tocănițe și bucate diverse, în funcție de imaginația și inovația bucătarului sau a bucătăresei.

Trei sortimente de supe clare, 2 vegan – legume și ghimbir - și supa de pui clară, care vor lăsa "fără obiectul muncii" pe mulți fani de supe ... doar fierbeți apa și amestecați... nimic mai simplu!

Supă de Legume Instant - Hildegard
O supă clară, limpede, de legume și mirodenii, totul parcă oferit direct din grădină, asezonare cu mirodenii consacrate Hildegard, isop și galangal, pe lângă verdețuri fine.

Supă de Ghimbir Instant
Supă de legume ușor picant asezonat cu ghimbir, lemongrass și coriandru. În farfurie supa este clară nițel picantă cu ușoară notă de lămâie. Pentru iubitorii bucătăriei Asiatice și Orientale!

Supă de Pui Instant
Excepțional în sezonul rece servit cald sau la asezonarea bucatelor diverse, cu o notă ușoară de pui, gust de legume proaspete, morcovi și păstârnac, condimentat fin cu verdețuri și mirodenii specifice. Încercați!

Pregătiți lingura de supă!
Poftă Bună!