Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Cafea de Origine Unică

Cafea Boabe Ecologică de Origine Unică – Nicaragua! Aromat şi fin, natural pe deplin. Să Te Simți Bine!

Să Te Simţi Bine!

Cafea Boabe Ecologică de Origine Unică - Nicaragua!

Această cafea, provenită dintr-un proiect de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin multe feluri, am menţiona două în particularitate.

În primul rând, schimul comercial direct cu fermierii asigură că banii se duc acolo unde le este locul, la fermieri direct, în speţă la fermierii noştri din Nicaragua, fără intermediari.

În al doilea rând, atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar de cel mai ridicat standard. Uşor acidulat şi puternic aromat, cafeaua obţinută din boabe 100% Arabica, sunt prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!

Fermierul Don Jose Maria Castro („Chema" pentru prieteni) locuieşte cu familia în pădurile ceţoase din provincia Jinotega, din nordul tării, şi acolo caută şi culege boabele de cafea de la mare altitudine, zonă cunoscută şi apreciată pentru calitatea boabelor în Nicaragua. El fiind parte din cooperativa fermierilor Ecologici, prin care obţinem preţioasele boabe de cafea de altitudine. Noi i-am cunoscut personal, fermierul şi familia, pentru a întări relaţia şi a acorda încredere deplină în reuşita colaborării directe, astfel famila lui Chema să poată să se asigure de un viitor prosper ca şi fermier direct SONNENTOR. În continuare vom sprijini acest mod de cultivare, Ecologic, manual, la umbra copacilor, la mare altitudine, pentru a proteja mediul şi apele din zonă.
Savurați pe deplin o cafea de origine unică, selectată bob cu bob și prăjită de meșterii Vienezi!

Aromat şi fin, natural pe deplin.

Cafea Ecologică "Ispită Vieneză"

Viena este renumită pentru cafenelele tradiţionale şi cafeaua superbă. Din acest motiv am denumit gama noastră de cafea "Ispită Vieneză". Amestecurile din cele mai pure boabe ecologice de Cafea Arabica, cultivate ecologic în zonele cele mai cunoscute din lume, prăjite cu atenţie de meșterii experți austrieci pentru a păstra fineţea aromei.

Gama "Ispită Vieneză" de cafea este oferită în patru variante: "Melange", "Espresso", "Decafeinizată" și "Instant".

Cafea Verde direct de la fermier!

Este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, procesate în pliculețe ambalate indivudual. Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, dupa exerciții de întreținere, dupa efort fizic sau după o masă luată.

Cafeaua verde este cea mai potrivită băutură în cazul în care doriți să reduceți din greutate și să o faceți cu plăcere!
În doar 2-3 minute de infuzat, cu ajutorul pliculețelor ambalate individual pentru păstrarea prospețimii, aveți băutura Dumneavoastră preparată și gata de servire!
Un miros plăcut de fânețe proaspată, culoare verde deschis, gust asemânător cu mazărea prospată, ușor gust dulce și o notă de gust de pământ.

...Ispita este în ceașcă... Savureaz-o !