Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Informare

Noua cota TVA de 5% pentru toate produsele Ecologice, certificate si controlate.

sc SONNENTOR srl, CUI: RO18660883, operator comerciant autorizat, certificat și controlat, de produse Ecologice, înregistrat la MADR prin direcția agricolă judeteană Mures, vă informează ca din data de 01/06/2019 va aplica conform OUG 31/2019 publicată in Monitorul Oficial nr. 403 din 23/05/2019 noua cota TVA de 5% pentru toate produsele Ecologice, certificate și controlate de organismul de inspecție și certificare ABG.


Astfel toate produsele marcate cu sigla UE pentru produse Ecologice vor avea un TVA redus de la 9% la 5%. Produsele care nu poartă sigla respectivă vor rămâne cu TVA 9% (alimente) sau 19% (non-alimentare).

Rugăm pe această cale toți partenerii, direcți și indirecți, să aplice conform noi legislații pe tot lanțul comercial TVA redus la 5% pentru produsele Ecologice respective începând cu data de 01/06/2019.

Totodată vă rugăm să informati la rândul Dumneavoastră toți comercianții și clienții, cu privire la această schimbare.

Certificatul de comerciant, operator, ecologic o puteți accesa la

https://www.easy-cert.com/htm/zertifikate.htm

unde introduceți denumirea firmei – “sonnentor” – alegeți din lista "sc SONNENTOR srl" și găsiți ultimul certificat valid emis de ABG.

 

Reamintim comercianților că pe lanțul comercial, doar ultimul operator cu care vă relaționați, furnizor, trebuie să dovedească că deține certificatul de operator Ecologic!


Zile Însorite!

SONNENTOR