Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

"Da Natura", Bacău

Cu mare Bucurie am inaugurat un nou Departament de Specialitate SONNENTOR, în Bacău, în cadrul magazinului „Da Natura", situat în centrul orașului Bacău, pe Calea Mărășești Nr. 11, vis-à-vis de Primăria Bacău.

"Da Natura", Bacău

Luni – Vineri: 08:00-20:00
Sâmbătă: 08:00-16:00
Duminică: 08:00-15:00
Calea Mărășești Nr.11,
Bacău, Bacău, România
Planificați traseul

Dăruiește un Zâmbet cucerește "Orașul lui Bacovia"!

Cu mare Bucurie am inaugurat un nou Departament de Specialitate SONNENTOR, în Bacău, în cadrul magazinului „Da Natura", situat în centrul orașului Bacău, pe Calea Mărășești Nr. 11, vis-à-vis de Primăria Bacău.

Acest pas este o plăcere şi o oportunitate deosebită nu doar pentru noi, cei de la „Da Natura" şi SONNENTOR, dar mai ales pentru prietenii şi fanii SONNENTOR din Bacău şi împrejurimi.

Acum veţi găsi într-un singur spaţiu toate produsele noi lansate pe piaţa din România, pe lângă produsele consacrate. Lunar vă vom stimula simţurile cu degustări şi alte surprize plăcute, evenimente care vor fi anunţate din timp.