Calendar de Crăciun

24 de pliculețe de ceai care ne însoțesc în perioada de dinaintea Crăciunului!
Calendar de Crăciun
Calendar de Crăciun

Magia Crăciunului începe din interiorul nostru. Un mic ajutor din afară nu poate dăuna. Ceaiurile atent alese din calendarul nostru de Crăciun îndulcesc zi de zi perioada de pregătire dinainte de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Ce este Calendarul de Crăciun, cunoscut drept "Advent"?

Calendarele de Crăciun au câștigat popularitate cu mult timp în urmă și au fost concepute pentru a marca zilele rămase până la Ajunul Crăciunului. În forma lor originală, aceste calendare au 24 de fereastre, fiecare ascunzând o mică surpriză, iar aceste ferestre se deschid câte una în fiecare zi, începând cu prima zi de Advent.

Adventul începe în a patra duminică dinaintea datei de 25 decembrie, ceea ce face ca data să varieze de la an la an, cuprinsă între 27 noiembrie și 3 decembrie. Perioada de Advent este un timp de bucurie și liniște, marcat de așteptarea sărbătorii Crăciunului.

Calendarul de Crăciun reprezintă manifestarea nerăbdării și pregătirii pentru sărbători, marcând literalmente zilele rămase până la Ajunul Crăciunului. În această perioadă, fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească spiritual, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera magică a Crăciunului.

Mai am de dormit 24, mai am de dormit 23...

SONNENTOR a pregătit pentru tine un astfel de calendar adorabil, care conține 24 de pliculețe de ceai ambalate individual, menite să te însoțească în perioada premergătoare Crăciunului. Acest calendar te invită să faci o pauză, să te relaxezi și să-ți încălzești sufletul cu o ceașcă fierbinte de ceai.

Cele 24 de ceaiuri te provoacă să descoperi varietatea sortimentelor SONNENTOR. În plus față de ceaiurile clasice, vei găsi și câteva noutăți printre ele. Acest Calendar de Crăciun original este ideal pentru a te apropia de farmecul Crăciunului. Este un cadou minunat pentru cei dragi!

Descoperă în fiecare zi noi sortimente de ceai pentru a crea momente magice și pline de plăcere în timp ce numeri zilele rămase până la Crăciun! Acesta este modul perfect de a-ți oferi răsfățul zilnic până la sărbătoare.

Este un cadou special pe care poți să-l dăruiești celor dragi sau, de ce nu, să ți-l oferi ca un dar pentru tine însuți.

Produse recomandate:

60,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare