Ceaiuri răcoritoare pentru vară!

Aceste ceaiuri, consumate călduțe sau reci, încântă papilele tale gustative cu arome minunate, în viața de zi cu zi. Nu vei uita niciodată să bei suficient din nou.
Ceaiuri răcoritoare pentru vară!
Ceaiuri răcoritoare pentru vară!

Ceaiurile cum ar fi Roiniță, Lămâiță - Verbină Aromată și Menta sunt adevărate multitalente. Nu numai că au gust delicios, dar pur și simplu ne împrospătează.

Din cauza temperaturilor crescute, vara, organismul nostru este supus deshidratarii, prin procesul de transpirație, iar pierderile trebuie compensate prin cât mai multe lichide. Însa mare atenție cu ce vă satisfaceți setea, căci băuturile carbogazoase și cele din comerț nu sunt nici pe departe cea mai bună alegere. Alături de apa minerala, limonadă și sucurile naturale de fructe, ceaiurile cu efect răcoritor sunt cea mai bună recomandare pentru zilele caniculare

Roiniță

Bucurie în ceașcă! Doar trecând pe lângă Roiniță , aroma lămâioasă proaspătă se simte din mers. Ceaiul de vară radiază din ceașcă într-un galben pastel și are atât aromă de lămâie cît și de plante. Merge bine cu pește și paste, dar se asociază și cu pui și legume. Seara, de asemenea, o delicatesă. Pentru inimă și suflet!

Lămâiță - Verbină aromată

Seducător! Parfumul intens al  Lamaita - Verbina aromata este capabil de a fermeca. Ceai galben puternic strălucitor se caracterizează printr-o aromă proaspătă, dulce, de lămâie, care este completată de o notă de lime. Merge perfect cu bucătăria mediteraneană și poate fi servit excelent ca digestiv. În serile calde de vară, ceaiul este recomandat ca și o băutură rece. Frunzele uscate sunt ambalate manual, astfel încât uleiurile esențiale să se păstreze cât mai bine. O răcoritoare însorită!

Mentă

Mentă? În țările arabe și persane, este indispensabil, dar și la noi această planta revigorantă se bucură de o mare popularitate, pentru că oferă o răcorire minunată în zilele călduroase de vară. Ceaiul de  Mentă strălucește într-un galben puternic, cu nuanțe de verde intens. Deja prin miros se simte mentol proaspăt, iar gustul intens de mentă este rotunjit de o dulceață fină. Ceaiul de mentă merge bine cu deserturi cu ciocolată și legume cu frunze verzi, cum ar fi Mangoșd (sfecla elvețiană), spanac sau leurdă. Introdu prospețimea în casă!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

Mentă

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Roiniță

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare