Condimente pentru grătar

Ingredientele perfecte pentru un grătar de nota 10 !
Condimente pentru grătar
Condimente pentru grătar

Luna Mai, cunoscută sub numele de "Florar", este o perioadă în care natura prinde viață, plină de culoare și prospețime. Această lună se caracterizează prin explozia de vegetație, iar arborii devin plini de culoare și vitalitate datorită frunzelor și florilor care apar. Începem să visăm la picnicuri în aer liber, preparate suculente la grătar, legume afumate, sosuri picante și cărbuni încinși.

Pentru un grătar perfect, ai nevoie de cei dragi în jurul tău, un grătar, aer curat și, bineînțeles, cel mai important element: condimentele! SONNENTOR îți oferă o selecție de 6 mirodenii care vor da bucatelor tale aroma și gustul perfecte. Pur și simplu DELICIOS!

1 Six Pack - Amestec de Condimente BBQ

Pachetul nostru de șase este un succes la fiecare petrecere cu grătar! Pentru că atunci când vine vorba de gustul potrivit, aceste șase condimente sunt tot ce aveți nevoie pentru un grătar perfect. Smokey Salt, Smokey Paprika, Holy Veggie, Rub Me Tender, Steak That și Fish & Chicks nu numai că dau o stare de spirit potrivită pentru mâncarea la grătar ci îi și conferă un gust magic acesteia.

2 HOLY VEGGIE

Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori, 30gr. Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a mesei. Leurda și algele marine Nori sunt responsabile ca legumele servite, chiar ca și garnitură, să fie în centrul atenției!

3 STEAK THAT

Amestec mirodenii BBQ cu Roșii Uscate, 50gr. Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat, dar bine aromat, precum carnea în sine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie. RECOMANDARE: Amestecați mirodeniile cu puțin ulei și frecați ușor steakul înainte de a-l pune pe grătar. Ungeți nițel cu această combinație și după ce l-ați gătit și lăsați steakul să se "odihnească".

4 FISH & CHICKS

Amestec mirodenii BBQ cu Piper și Lămâi, 55gr. Acest amestec poate fi folosit atât la pește, cât și la pui, ambele fiind îndreptățite la un gust senzațional! Lămâia și piperul negru aduc această combinație într-un echilibru perfect între gustul picant și cel de fructe citrice.

5 RUB ME TENDER

Amestec mirodenii BBQ cu Boabe de Ienupăr, Picant, 60gr. Grătarul și BBQ sunt preferatele tale? Freacă cu atenție carnea cu acest amestec de mirodenii pentru frăgezire și un gust desăvârșit. Grătarul obținut va fi ușor picant, aromat și ispititor. RECOMANDARE: Fiți generoși în folosirea acestui amestec la frecarea cărnii. Ideal folosit și la marinarea cărnurilor, cu miere și sos de soia.

6 SMOKEY PAPRIKA (Boia Afumata)

Condiment BBQ - Boia Dulce Afumată, 50gr. Simplu, gustos, unic. Condimentul Boia Afumată, afumată tradițional, oferă arome distinctive. Preparatele la grătar și BBQ sunt delicioase în aroma nuanțată degajată. RECOMANDARE: Amestecați cu ulei și ungeți preparatele BBQ. Se pârlește ușor – nu este potrivit pentru expunere la foc direct.

7 SMOKEY SALT (Sare de Mare Afumata)

Sare BBQ - Sare de Mare Afumată, 150gr. (ex. Sare Șvabă Afumată, schimbare gamă și etichetă) Afumat cu lemn de fag si brad, conform rețetei tradiționale. Gustul delicios a sării afumate se potrivește bine cu tocănițe, tochituri, fripturi, pește și evident la grătare (recomandat la un steak). RECOMANDARE: Adăugați la sfârșitul gătitului.

Să Sfârâie Grătarele! - Un BBQ plăcut cu cei dragi! 

Produse recomandate:

FISH & CHICKS

19,50 Lei
35,45 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

HOLY VEGGIE

19,50 Lei
65,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

RUB ME TENDER

19,50 Lei
32,50 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

29,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

170,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

STEAK THAT

19,50 Lei
39,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

29,87 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare