Cuburi Supă și Supă Instant, Fără Zahăr

Lingură, după lingură, după lingură... Savurați cu Bucurie Supele SONNENTOR!
Cuburi Supă și Supă Instant, Fără Zahăr
Cuburi Supă și Supă Instant, Fără Zahăr

Supele noastre SONNENTOR, fără drojdie și fără ulei de palmier, se pot prepara ușor și sunt ideale pentru asezonare ca și bază de mâncăruri pentru supe, ciorbe, sosuri, tochituri, tocănițe și bucate diverse, în funcție de imaginația și inovația bucătarului sau a bucătăresei. 

Lingură, după lingură, după lingură...

Savurați cu Bucurie Supele Instant SONNENTOR!

SUPĂ DE LEGUME FĂRĂ ZAHĂR  

O supă de legume, mirodenii și verdețuri fine, totul parcă oferit direct din grădină. Un "Must-Have" cu gust irezistibil, corpolent cu o rotunjire a aromei finale perfectă.
Ideal pentru asezonare, o bază de mâncăruri pentru supe, sosuri, tochituri, tocănițe și bucate diverse.

Un produs Vegan - fără drojdie, fără ulei palmier, fără zahăr.

SUPĂ DE LEGUME FĂRĂ ZAHĂR INSTANT 

Supa Instant Legume fara zahar - 120 g

Mod de preparare: Adăugați 1 linguriță cu vârf (6 gr.) de supă la ¼ litru de apă și fierbeți amestecând continuu.

INGREDIENTE: sare, amidon de cartofi*, 8% roșii, miso* (soia*, orez brun*, Kóji (Aspergillus oryzae)), 5% morcovi*, 4% ardei, 4% ceapă*, condimente*(coriandru*, macis*, ghimbir*, turmeric*, usturoi*, piper*, ienibahar*), <1% ciuperci chamignon*, <1% hrib - porcini, <1% verdeață (pătrunjel*, oregano*).
* = Certificat Ecologic.

CUB SUPĂ DE LEGUME FĂRĂ ZAHĂR 

Cub Supa de legume fara zahar - 66 G

Conține 6 cuburi de supă.

Mod de preparare: Adăugați 1 cub supă la 0,5 l apă și fierbeți.

INGREDIENTE: sare, unt Shea*, 8% roșii, miso* (soia*, orez brun*, Kóji(Aspergillus oryzae)), amidon de porumb*, ceapă* 4%, ardei * 3,5%, condimente* 3%(coriandru*, măcis*, ghimbir*, turmeric*, usturoi*, piper*, ienibahar*), ulei de floarea soarelui*, 2% morcovi*, 1,5% praz*, 1% hrib - porcini, 1% verdeață (pătrunjel*, oregano*,rozmarin*). * = Certificat Ecologic.

Încercați gama noastră de supe:

SUPĂ DE LEGUME INSTANT - HILDEGARD

 

incl. 5% TVA, plus livrare

 

O supă clară, limpede, de legume și mirodenii, totul parcă oferit direct din grădină, asezonare cu mirodenii consacrate Hildegard, isop și galangal, pe lângă verdețuri fine.

INGREDIENTE: sare, amidon din cartofi*, maltodextrină din porumb*, 16% amestec de legume* (morovi*, ceapă* și păstârnac*), zahăr din trestie*, amidon de porumb*, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, ulei de floarea-soarelui*, boia dulce*, arpagic*, isop*, leuștean*, pătrunjel*, usturoi*, galangal*, fenicul*, nucșoară*, tarhon*, turmeric*, salvie* și leurdă*. * = Certificat Ecologic.

SUPĂ DE PUI INSTANT

 

incl. 5% TVA, plus livrare

 

Excepțional în sezonul rece servit cald sau la asezonarea bucatelor diverse, cu o notă ușoară de pui, gust de legume proaspete, morcovi și păstârnac, condimentat fin cu verdețuri și mirodenii specifice.

INGREDIENTE: amidon din porumb*, sare, 11% amestec de legume* (morovi*, ceapă* și păstârnac*), zahăr din trestie*, 5% carne de pui*, isop*, 3% grăsime de pui*, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, ghimbir*, pătrunjel*, turmeric*, usturoi*, nucșoară* și leuștean*. * = Certificat Ecologic.

CUB SUPĂ de PUI ”FĂRĂ PUI” 

 

incl. 5% TVA, plus livrare

 

Nici un pui nu a suferit în urma producției acestui produs!
O alternativă ideală la cuburi de supă din pui. Pentru cei care sunt Vegan dar și pentru care doresc doar să aibă la îndemănă rapid și ușor supa de pui, folosit în majoritatea rețetelor, pentru asezonarea bucatelor și a preparatelor favorite. Un gust corpolent, alternativă sănătoasă de la SONNENTOR la bazele de mâncăruri pline de E-uri și chmicale.

INGREDIENTE: sare, unt Shea*, 17% mirodenii* (ceapă*, chili*, ghimbir*, coriandru*, galangal*, usturoi*, turmeric*, rozmarin* și nucșoară*), amidon de porumb*, zahăr din trestie*, miso* (soia*, orez brun*, sare de mare și Koji (Aspergillus oryzae)) și ulei de floarea-soarelui*. * = Certificat Ecologic.

CUB SUPĂ DE LEGUME - HILDEGARD

 

incl. 5% TVA, plus livrare

 

Pentru toți fanii Hildegard este un ”musai” în bucătărie!
Versatil, la îndemănă oricând și ușor de preparat, aceste cuburi de supă de legume SONNENTOR oferă un gust abundent de legume proaspete, colorate, condimentate cu mirodenii specifice rețetelor Hildegard care oferă un gust irezistibil, corpolent cu o rotunjire a aromei finale perfectă.

INGREDIENTE: sare, 23% amestec de legume* (morcovi*, ceapă* și păstârnac*), unt Shea*, amidon de porumb*, zahăr din trestie*, boia dulce*, arpagic*, isop*, leuștean*, pătrunjel*, usturoi*, galangal*, fenicul*, nucșoară*, tarhon*, leurdă*, salvie* și turmeric*. * = Certificat Ecologic.

Încercați! Pregătiți lingura de supă!


Poftă Bună!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare