De Dragobete, Iubește Românește!

Dorești mai mult decât (doar) o îmbrățișare? Ce zici de câteva plante care aprind focul iubirii?
De Dragobete, Iubește Românește!
De Dragobete, Iubește Românește!

Afară este vreme confortabilă și vrei mai mult decât (doar) o îmbrățișare scurtă? Ce zici de câteva mirodenii care aprind focul iubirii? Momentele deosebit de fierbinți sunt garantate. Și nu ne referim la ceaiul din cană;)

Saturația în dragoste nu este atât de populară, deși afectează mult mai mulți oameni decât ai putea crede. Nu-i de mirare! În vremurile noastre stresante și în mișcare continuă, dorința cade adesea pe marginea drumului. Mirodeniile și condimentele sunt un început bun atunci când doriți să (re)aprindeți focul iubirii. Dar este necesar un pic de realism. Cu mijloace naturale nu înseamnă că ai băut un ceai și totul se rezolvă automat! Lucrează la un nivel ușor diferit. Efectul poate fi explicat bine cu energie. Cu stres sau slăbiciune fizică, energia este în cap, lipsește acolo unde ar trebui să fie pentru plăcere senzuală, în abdomen. Mirodeniile și condimentele care îmbunătățesc libidoul încep chiar de aici. Ele întăresc, iau energia departe de cap și o trimit în jos și eliberează congestia.

Deci: În primul rând, ia-ți timp să te eliberezi de stres, să te relaxezi și apoi să trecem la cană! Iată câteva rețete pentru tine.

Poțiune fierbinte de dragoste

1 linguriță Crețișoară
1 linguriță de Rozmarin
1 linguriță Busuioc 
1 linguriță de Scorțișoară 
4 Boboci de trandafir 
Se amestecă mirodeniile, se toarnă 1 l de apă fierbinte peste ele și se lasă ceaiul să se absoarbă timp de 10 minute. Se strecoară într-un termos și se bea pe tot parcursul zilei.

Vin pentru o plăcere exotică

1 lingură de Chili 
1 lingură Cardamom măcinat 
1 lingură Cuișoare 
1 lingură Leuștean 
2 păstăi de Vanilie 
2 batoane de Scorțișoară 
500 ml vin roșu
250ml rom
4 linguri de miere

Pune condimentele într-un borcan mare cu capac și toarnă vinul și romul peste ele. Apoi amestecă mierea și sigilează borcanul. Lasă amestecul să stea pe pervaz timp de 3 săptămâni. Apoi strecoară conținutul printr-o sită în sticle întunecate. Poți lua o lingură din acest amestec de 2-3 ori pe zi.

Gust picant și efect benefic

Ghimbirul este deosebit de încălzitor și stimulent. Dacă te răcești des și ai mâinile și picioarele reci, acest condiment este pentru tine. ¼ linguriță praf de ghimbir de 2-3 ori pe zi trimite căldură în stomac și calmează crampele și congestia.

Scaldă-te în dragoste

Nimic nu este la fel de relaxant ca o baie fierbinte. Rafinată cu mirosuri senzuale și savurată în mod conștient, cada poate acționa ca o adevărată sursă de viață sau iubire. Te poți bucura de acest ritual singur sau ca un cuplu cu persoana iubită.

În timp ce cada se umple, pune câteva lumânări în baie sau decorează în funcție de preferințe, astfel încât să te simți cu adevărat confortabil. Poți și să amesteci câteva picături de ulei esențial (de exemplu trandafir, mușcată de trandafir, lavandă, neroli, mușețel, ...) într-o cană cu friscă și apoi să o torni în apa de baie. Când cada este plină, poți de asemenea presăra o mână de petale de trandafir uscate pe suprafața apei.

Ritual numai pentru tine

Intră în cadă și ia-ți un moment de relaxare. Scufundă-te în parfumul băii și savurează. Închide ochii și acum îțî simți bătăile inimii. Acum, una după alta, gândește-te la toate lucrurile pe care le iubești. Obiecte din casa ta, animale de companie, oameni, plante, copaci sau spații exterioare. De asemenea, gândește-te la unul sau două lucruri / calități care îți plac la tine. Lasă aceste gânduri pozitive să îți umple inima și să te scalzi în ele.

Ritual pentru tine și partener

Intrați în cadă ca cuplu și luați un moment de relaxare. Scufundați-vă în parfumul băii și savurați. Închideți ochii și acum simți-vă propriile bătăi ale inimii. Acum gândiți-că la lucrurile pe care le iubiți la partener. Râsul, mici cadouri, atingeri, conversații, ... Lăsați aceste gânduri pozitive să vă umple inima și să vă scăldați în acest sentiment. Apoi deschideți amândoi ochii și priviți-vă unul pe celălalt. Dacă doriți, vă puteți schimba gândurile sau vă puteți bucura de ele în tăcere.

Rămâneți în baie cel mult 20 de minute și apoi ieșiți din baie plini de dragoste.

 

Produse recomandate:

Bete de Vanilie

23,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Busuioc

10,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Chili macinat

11,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cuisoare macinat

11,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Leuștean

10,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Rozmarin

10,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Boboci de Trandafir

Preț special 17,50 Lei Preț standard 20,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cretisoara

13,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cardamom macinat

26,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare