Descoperă magia ceaiurilor de Turmeric: Elixirul tău secret pentru Super Puteri

Descoperă magia ceaiurilor de Turmeric: Elixirul tău secret pentru Super Puteri
Descoperă magia ceaiurilor de Turmeric: Elixirul tău secret pentru Super Puteri
Descoperă magia ceaiurilor de Turmeric: Elixirul tău secret pentru Super Puteri

Întotdeauna acolo când ai nevoie de un supererou sunt ceaiurile de turmeric floral, fin și auriu. Cele trei nou-venite au exact superputerile potrivite atunci când răufăcătorii de zi cu zi încearcă să te dea peste cap. Floral pentru o respirație puternică, fin pentru o senzație plăcută în stomac și auriu pentru o zi plină de viață!

Ceaiul de turmeric floral

Nu te lăsa păcălit de culoarea galbenă însorită a acestuia! Cu ceaiul de turmeric floral aduci picanterie în viața ta în timp ce bei ceai. Acest ceai te ajută în mod deosebit să îți regăsești calea spre o respirație liberă. Are un gust delicios de picant, dulce și floral.

Ceaiul de turmeric floral se armonizează perfect cu preparate clasice precum strudelul de mere și salatele. Dar el nu-și poate ascunde temperamentul și aduce putere în ziua ta dis-de-dimineață. Atunci când este băut rece, rafinat cu suc proaspăt de lămâie, devine un ceai cu gheață delicios de răcoritor, care nu ar trebui să lipsească de la niciun grătar de vară.

Ceai de turmeric auriu

Turmericul este cunoscut pentru versatilitatea sa, dar ceaiul de turmeric auriu este alegerea potrivită pentru tine, mai ales dacă vrei să îți asiguri un început de imunitate. Acesta strălucește de un galben bogat și închis și are un gust minunat de picant și corpolent.

Rafinat cu o mică înghițitură de lapte (vegetal), este o alternativă excelentă la cafea. Atunci când este băut călduț, se potrivește de minune cu diverse tipuri de brânză și cu mâncăruri colorate de legume la tigaie, care se bucură în mod deosebit de acompaniamentul auriu.

Ceai de turmeric fin

Starea de bine este garantată cu acest ceai , pentru că îți dă o senzație de bine în stomac. Se prezintă în ceașcă sub forma unui ambrat cald și are un gust armonios de vanilie și scorțișoară. El însoțește quinoa, caserolele de legume și salatele ușoare ca un adevărat gentleman, dar de asemenea, și salatele de fructe i se par minunate și nu ar vrea să se lipsească de prezența lui sub nicio formă.

RĂDĂCINA NOBILĂ DE TURMERIC

Turmericul își are originea în India. Acesta joacă de mult timp un rol important în alimentația asiatică. Dar dacă crezi că își găsește locul doar în bucătăria de acolo, te înșeli: își face loc și în bucătăriile autohtone din ce în ce mai des. Pe bună dreptate, deoarece Curcuma longa, așa cum o numesc latinii, are numeroase proprietăți pozitive. Să începem cu o scurtă călătorie în sufletul rădăcinii.

Turmericul face parte din familia ghimbirului. Cel mai important ingredient activ al său este curcumina pe care o conține, care este, de asemenea, responsabilă pentru culoarea galbenă strălucitoare. Turmericul este bogat în mangan, fier, vitamina B6, fibre, cupru și potasiu.
Mica rădăcină are de toate: ajută la menținerea sănătății sistemului nervos, favorizează funcționarea ficatului, întărește oasele, pielea și sistemul imunitar. Și, bineînțeles - cum ar putea fi altfel? - este de asemenea antioxidant.

Poți profita de avantajele sale,
și anume, foarte simplu, încorporând turmericul în dieta ta cât mai des posibil. Asezonează-ți ouăle omletă cu pudra galbenă. Amestecă-l în iaurt, în sucul de portocale de dimineață sau în smoothie-ul tău. Sau poți încerca ceaiurile noastre cu turmeric sau turmeric latte. Oricum ar fi, rezultatul este întotdeauna sănătos și delicios.

Produse recomandate:

52,78 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Ceai Turmeric Fin

19,00 Lei
70,37 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

55,56 Lei/100

incl. 9% TVA, plus livrare

225,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare