Explorează lumea fascinantă a miresmelor!

Uleiuri esențiale pure, obținute din Agricultură Ecologică pentru experiențe senzuale pline de prospețime.

35 de Ani, 35% REDUCERE!

Cu bucurie anunțăm că cu ocazia celei de-a 35-a aniversări a prezenței noastre pe piața mondială, uleiurile noastre esențiale preferate vor fi disponibile la reducere de 35%! Este un moment de sărbătoare pentru noi și o ocazie unică pentru tine să te poți bucura de beneficiile excepționale ale uleiurilor esențiale SONNENTOR. De la Levănțică calmantă la Mentă revigorantă și multe altele, avem o gamă variată de uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate. Pentru a explora beneficiile și caracteristicile fiecărui ulei esențial SONNENTOR, te invităm să citești articolul nostru următor. Îți mulțumim că ai fost alături de noi în această călătorie de 35 de ani pe piața mondială a produselor Ecologice SONNENTOR!

Aromaterapia - Farmacia Fragrantă din Natură

Uleiurile esențiale, cunoscute și sub denumirea de eterice, au o istorie lungă și bogată. Ele au fost distilate din plante și flori aromatice cu peste 5000 de ani în urmă de către alchimiști. Tu nu numai că le poți utiliza în scopuri terapeutice, ci și pentru îmbălsămare, considerându-le daruri de la zei. Deși sunt numite "uleiuri," acestea nu sunt uleiuri în sensul tradițional al termenului. Uleiurile esențiale reprezintă esența pură a plantelor, aducând cu ele beneficii terapeutice și olfactive.

Uleiurile esențiale sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în diverse moduri: în lămpi de aromaterapie, în saune, în uleiuri de corp sau ca ingredient în spray-uri de cameră. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampoane sau deodorante. Aromaterapia exploatează puterea acestor uleiuri pentru a susține sănătatea ta fizică și emoțională.

Uleiuri Esențiale de Calitate Certificată

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt obținute din Agricultură Ecologică certificată, asigurând astfel puritatea și autenticitatea lor. Tu poți utiliza aceste uleiuri esențiale individual sau le poți combina în amestecuri armonioase pentru a crea experiențe olfactive de neuitat.

Crearea unei Combinații Armonioase

Amestecarea uleiurilor esențiale este un proces asemănător cu cel de creare a unui parfum personal. Cu cât îți dezvolți mai bine simțul olfactiv, cu atât vei deveni mai priceput în crearea unor amestecuri armonioase. În general, fiecare amestec ar trebui să includă trei tipuri de note:

Nota de Vârf: Aceasta este aroma intensă pe care o simți imediat, dar care se evaporă rapid.
Nota de Mijloc: Aceasta conferă amestecului caracterul real și echilibrat.
Nota de Bază: Aceasta persistă pe piele cel mai mult și contribuie la legarea armonioasă a tuturor notelor.

Sugestii pentru Utilizarea Uleiurilor Esențiale

Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să zboare liberă. Uleiurile esențiale oferă o gamă variată de utilizări, și noi îți prezentăm câteva idei pentru a te bucura de miresme divine în fiecare zi:

Piatră Aromatică – Piatră Ceramică

Aplică trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucură-te de aroma subtilă care se va răspândi în încăpere.

Lampă de Aromaterapie

Diluează cinci până la zece picături de ulei esențial în apă și adaugă amestecul în lampa de aromaterapie. Acest gest simplu poate transforma instant o cameră obișnuită într-un spațiu plin de miresme plăcute și relaxante.

Difuzoare, Lămpi, Electrice

Uleiurile esențiale sunt ideale pentru utilizarea în difuzoarele electrice. Aceste dispozitive creează o atmosferă plăcută și răspândesc miresmele în întreaga cameră, oferindu-ți o experiență olfactivă unică.

Cu uleiurile esențiale de la SONNENTOR, fiecare zi poate fi plină de miresme divine și prospețime. Lasă-te învăluit în aroma lor și bucură-te de beneficiile lor terapeutice și revigorante pentru corp și suflet.

Produse recomandate:

Ulei Es. Eucalipt

Preț special 32,50 Lei Preț standard 50,00 Lei
325,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Extract de Vanilie

Preț special 55,50 Lei Preț standard 85,50 Lei
555,00 Lei/100ml

incl. 5% TVA, plus livrare

Ulei Es. Levantica

Preț special 35,00 Lei Preț standard 54,00 Lei
350,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Mandarina

Preț special 35,00 Lei Preț standard 54,00 Lei
350,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Menta

Preț special 35,00 Lei Preț standard 54,00 Lei
350,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Portocale Dulci

Preț special 20,50 Lei Preț standard 31,50 Lei
205,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Salvie

Preț special 38,50 Lei Preț standard 59,50 Lei
385,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Scortisoara

Preț special 69,00 Lei Preț standard 106,00 Lei
690,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Tamaie

Preț special 60,00 Lei Preț standard 92,50 Lei
600,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare

Ulei Es. Ylang Ylang

Preț special 44,50 Lei Preț standard 68,50 Lei
445,00 Lei/100ml

incl. 19% TVA, plus livrare