Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Farmacia Ta din Gospodărie!

Ceaiuri din Plante vrac SONNENTOR relansate în ambalaje prietenoase, atât cu mediul înconjurător cât și vizual!

Farmacia Ta din Gospodărie!
Farmacia Ta din Gospodărie!

Ele cresc pe marginea drumului, în grădină sau în jurul casei: mentă, frunze de mur, sunătoare, urzică și multe alte plante. Unele dintre ele par buruieni enervante, dar beneficiile lor speciale sunt redescoperite în ultimii ani.

Deși cunoștințele despre puterea vindecătoare a naturii sunt la fel de vechi ca și umanitatea însăși. Terapeuții și vindecătorii precum Hildegard von Bingen, Paracelsus sau "Pastorul Plantelor" Hermann-Josef Weidinger au vorbit și au scris despre efectele benefice ale plantelor. Dar înțelepciunea lor despre aceste plante a dispărut treptat, iar mulți oameni au recurs la utilizarea substanțelor sintetice, nepronunțabile, cu efecte secundare nesfârșite.

Totuși în ultima perioadă aceste vechi comori ale naturii ies din nou la iveală. Din obiceiuri și tradiții străvechi se crede că există o plantă vindecătoare pentru fiecare boală. De la "A" pentru Achillea Millefolium, Coada Șoricelului, la "Z" pentru Zinc, un micro nutrient important care apare în multe din aceste plante – veți fi surprinși să aflați cât de tămăduitoare sunt aceste minunate plante. Ajutorul nostru – 24 de soiuri de ceai vrac, vârsat, care să vă ajute să treceți peste perioade nefavorabile, totul din culturi Ecologice controlate ș certificate, provenite direct de la fermierii noștri.

"Toate Câmpiile și Pădurile, Toate Dealurile și Versanții sunt Farmacii" - Paracelsus

Secretul ceaiurilor vrac

Ceaiurile noastre de Plante sunt un semn de muncă manuală și de apreciere a fermieriilor noștrii. Ambalat și etichetat cu mâna, frunze mari, flori întregi păstrează uleiurile esențiale și garantează o aromă intensă desăvărșită la infuzare.

Detoxifiere prin Post

O metodă populară de a regenera corpul și sufletul și de a câștiga mai multă vitalitate este postul. Desigur, renunțarea completă la alimente nu este ușor pentru toată lumea. Astfel, vă puteți bucura de mai multe variante de post, unde cîteva alimente selectate sunt totuși permise și efectul de sănătate este similar cu cel al postului negru. S-o denumim "Post ușor".

Ce nu poate lipsi? Ceaiurile de plante care activează puterea de curățare a corpului  Ovaz Verde Ovaz Verde Ovaz Verde 50g Veți regăsi echilibrul cu ovăzul verde. Când vă simțiți dezechilibrați, lăsați-vă pe spate și savurați cu bucurie acest ceai... 14,00 Lei incl. 5% TVA Papadie Papadie Papadie 40g Un prieten adevărat, pentru copii şi adulţi, cu un gust uşor amar. Păpădia este bine cunoscută pentru suportul deosebit în alime... 14,00 Lei incl. 5% TVA Urzica Urzica Urzica 50g Urzica alungă ultimele semne de iarnă și accelerează venirea primăverii. Readuce pofta de viață datorită gustului aromat și revi... 13,00 Lei incl. 5% TVA  și  Frunze de Canepa Frunze de Canepa Frunze de Canepa 40g Ceaiul din frunzele de cânepă asigură o stare de bine cu un gust ușor, plin de satisfacție. Aroma pământoasă este rotunjită cu ... 14,00 Lei incl. 5% TVA . Spune "la revedere" toxinelor!

Vară și flori

Vara, soare, flori. Aceste plante de vară aromatice nu numai că sunt foarte aspectuoase. De asemenea, în ceașca de ceai Levantica Levantica Levantica 70g Cu un gust floral fin și dulceag, ceaiul din flori de levănțică merge minunat pe lângă deserturi cremoase și de fructe. Dacă lev... 19,50 Lei incl. 5% TVA Musetel Musetel Musetel 50g Florile dulci sunt extrem de versatile în aplicarea lor și nu este numai folosit de bunici ca un ceai de ”bun la toate”. Savurat cu... 14,00 Lei incl. 5% TVA Coada Soricelului Coada Soricelului Coada Soricelului 50g Planta lui Achilles este în uz de pe vremea Troiei datorită proprietăților ei minunate. Merge bine cu legume gătite, având un gust ... 14,00 Lei incl. 5% TVA Sunatoare Sunatoare Sunatoare 50g Sunătoarea este considerată izvor de lumină, deoarece induce o stare bună chiar și în zile mohorâte. Aroma delicioasă de iarbă ... 14,00 Lei incl. 5% TVA și  Galbenele Galbenele Galbenele 50g Gălbenelele sunt cunoscute îndeosebi sub forma de unguente, care, printre altele, asigură o frumusețe strălucitoare. Dar, de asemene... 16,00 Lei incl. 5% TVA arată foarte bine. Ele sunt întotdeauna benefice. Și, oh, ce frumos miroase!

Pentru Femei și Pentru Bărbați

Plantele nu fac discriminări, ele ajută pe fiecare bărbat și pe fiecare femeie. Cu toate acestea, există unele plante medicinale care se adresează în mod specific nevoilor femeilor și bărbaților. În timp ce  Frunze de Zmeur Frunze de Zmeur Frunze de Zmeur 50g Ceaiul din frunzele de zmeur funcționează perfect când cauți echilibrul relaxant. Aroma fină de miere florală transmite razele de s... 13,00 Lei incl. 5% TVA și  Cretisoara Cretisoara Cretisoara 40g Ceaiul de crețișoară este un tovarăș fidel care scoate în evidență aspectele colorate ale feminității în orice moment din faze... 13,00 Lei incl. 5% TVA sunt populare pentru Doamne, Pufuliță cu flori mici este planta aleasă, când vine vorba de bunăstarea bărbatului.

Lămâios & Mediteranean

Aromele cu lămâie au un efect răcoritor, relaxant și promovează senzația de bine - exact răcorirea potrivită în zilele călduroase de vară. Dar chiar și în timpul anului aceste plante  Lemongrass Lemongrass Lemongrass 80g Un ceai cu o explozie de arome, răcoritor cu gust de lămâi, fie consumat cald sau răcit cu gheață. În bucătăria asiatică este f... 14,00 Lei incl. 5% TVA Roinita Roinita Roinita 50 g Roinița este un deliciu pentru nas cu un parfum specific de citrice. Aroma și gustul specific, cu o notă ușor dulceagă-acrișoară l... 14,00 Lei incl. 5% TVA  și  Lamaita - Verbina aromata Lamaita - Verbina aromata Lamaita - Verbina aromata 30g Un ceai potrivit pentru odihnă și relaxare. Cu un gust convingător de lămâi și lime este un perfect digestiv. Știați? Lămâ... 16,00 Lei incl. 5% TVA , le aducem cu plăcere în ceașca noastră de ceai. Astfel scurtăm timpul de așteptare pentru următoarea vacanță cu vise mediteraneene.

Mentă răcoritoare

Menta este una dintre cele mai populare plante la nivel mondial datorită gustului răcoritor. Stă la baza multor amestecuri de ceai din plante, dar să nu fiți timizi în privința performanței solo.

Dimpotrivă, fiecare din cele aproximativ 30 de tipuri de mentă are un gust foarte individual, care invită papilele gustative la dans.

Am ambalat două soiuri foarte speciale sub formă de ceaiuri vrac Menta Menta Menta 50g Piperat și mentolat la gust, ceaiul de mentă ajută digestia, asigură o minte limpede și este o băutură răcoritoare minunată. În... 14,00 Lei incl. 5% TVA  și  Izma Buna Izma Buna Izma Buna 50g Soi de mentă cu un conținut scăzut de mentol. Seduce cerul gurii cu prospețimea delicată și o aromă ușoară de fructe. Perfect î... 14,00 Lei incl. 5% TVA . Păstrarea unui "cap rece" nu a fost niciodată mai ușor!

Întărește-ți sistemul imunitar

Apar primele simptome de răceală? Parcă ai avea o broască în gât și ți se face piele de găină? Atunci, o ceașcă de ceai fierbinte este considerată o armă deosebit de eficientă pentru a scăpa de aceste simptome.

Ei bine, ceiurile acestea au un gust bun. Cei care vor să meargă la sigur se bazează pe plantele care întăresc sistemul imunitar. Recomandarea noastră: Salvie Salvie Salvie 50g Plantă universală cu soluția potrivită în multe situații, mai ales în sezonul rece. De-asemenea, Salvia, oferă o varietate chibzu... 14,00 Lei incl. 5% TVA , Cimbru (de cultura) Cimbru (de cultura) Cimbru (de cultura) 70g Disconfortul din gât dispare când o tratezi cu cimbrul de cultură, popular cunsocut drept ”cimbrul de câmp”. Consumat ca și ceai... 17,00 Lei incl. 5% TVA Flori de Soc Flori de Soc Flori de Soc 80g Ceaiul din flori de soc este un companion excelent în sezonul rece. Dar, datorită gustului dulce floral și aromei răcoritoare deosebi... 19,50 Lei incl. 5% TVA  și  Flori de Tei Flori de Tei Flori de Tei 35g De-ndată ce ai sorbit o gură din acest ceai, căldura minunată se răspândește în tine. Ceaiul are un gust minunat, dulce și flora... 14,00 Lei incl. 5% TVA .

Calmează-ți stomacul

Ascultă-ți stomacul! Pentru că deciziile de la mijloc sunt expresii a ceea ce ne dorim cu adevărat și, de cele mai multe ori, cele mai bune. Pentru aceasta însă senzația intestinală trebuie să fie bună, iar un stil de viață agitat și alimentele abundente sigur că distrug stomacul.

Fie că e Fenicul Fenicul Fenicul 200g Ceaiul de fenicul are multe proprietăți minunate, un ceai popular atât pentru mame cât și pentru copii. Cu note dulci, ușor picante... 19,50 Lei incl. 5% TVA , Nalba (de padure) Nalba (de padure) Nalba (de padure) 50g Nalba de pădure – mai este cunoscută sub denumirea de nalba de câmp sau comună și în diverse limbi ca și ”floarea de cașcaval... 14,00 Lei incl. 5% TVA  sau  Muntele Grecesc Muntele Grecesc Muntele Grecesc 40 g Ceaiul Muntele Grecesc este alegerea potrivită când năzuiți o vacanță. Oferă un sentiment relaxant în sistemul digestiv. Vă veț... 17,00 Lei incl. 5% TVA - aceste plante pun centrul corpului în echilibru.

Produse recomandate: