Frunze de Măslin

Dor de vacanță? ...marea Mediterană în ceașca ta!
Frunze de Măslin
Frunze de Măslin

Fructele măslinului sunt cunoscute pentru proprietățile sale benefice sănătății. Faptul că, chiar și în frunzele copacului sunt ascunse secrete de sănătate, este pentru puțini cunoscut. În special cu problemele inimii, ar trebui să luați planta de măslin mediteranean în serios.

Eficient peste tot! 

Rezistența arborelui este reflectată în mod eficient în ceașca de ceai. Frunzele de măslin oferă o bună protecție celulară, sunt considerate întineritoare a pielii și remediu pentru febră. Măslinul întărește ficatul și bila. Este un adevărat miracol al regenerarii.

Ce pot face cu ea?

Băut ca un ceai, răspândește o senzație ușoară mediteraneană. Lasă frunzele să stea timp de 10 până la 20 de minute la infuzat. Se potrivește perfect în bucătăria mediteraneană și poate fi folosită ca emulsie cu ulei ca bază pentru o marinată de salată.

Știai că?

Cel mai vechi arbore de măslin din Europa are peste 3000 de ani?

Gustul amintește de ceaiul verde, dar nu conține cofeină.

Ceaiul din Frunzele de Măslin are la bază frunze nefermentate. Astfel, aproape toate substanțele active din frunze rămân proaspete și integre. Aroma sa este o reminiscență a gustului proaspăt de fân a ceaiului verde Ceai Verde Sencha , dar nu conține cafeină, ceea ce face din aceasta o alternativa interesantă la ceaiul verde și la cafeaua verde.

Infuzia din Frunzele de Măslin se potrivește în special la mâncăruri mediteraneene și sărate, deoarece este foarte ușor de digerat. Acesta poate fi băut seara fără ezitare, deoarece nu vă va supăra digestia. De asemenea, pentru regenerarea după efort este o plăcere să consumați o ceașcă de infuzie din Frunzele de Măslin.

Ceaiul din frunze de măslin aduce atmosfera mediteraneană în casă! Frunzele mature ale măslinului se culeg în aprilie şi martie, înainte să apară mugurii de flori, iar apoi sunt uscate. Remediile pe bază de extract de frunze de măslin erau cunoscute din vechime. Frunzele de măslin sunt o adevărată comoară de care merită să profităm la maxim.