Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

HAPPINESS IS ...CEAȘCA MEA DE CEAI!

Această gamă de ceai este pur și simplu fericire în ceașcă. Acum, cu 14 sortimente minunate și o selecț'ie de ceaiuri colorate ÎNCEARCĂ! - O HAPPY TEA!

Nu poți forța fericirea. Dar măcar o poți invita, la o ceașcă de ceai, de exemplu. Cu noua gamă de ceai: HAPPINESS IS..., fericirea va fii un oaspete permanent la petrecerea ta de ceai. Chiar și Pălărierul  Nebun va fi invidios.

14 sortimente minunate îți vor răsfăța simțurile.

Revigorare Totala Revigorare Totala Revigorare Totala 18plic AI … CU MENTĂ CIOCOLATĂ, MENTĂ ȘI COJI DE CACAO REVITALIZAȚI-VĂ GÂNDURILE! Acest amestec vă va încânta cerul gurii precum br... 15,00 Lei incl. 5% TVA , Focul Vietii Focul Vietii Focul Vietii 18plic AI ... CU TURMERIC, SCORȚIȘOARĂ ȘI ȘOFRAN APRINDE FOCUL DIN TINE! Acest amestec este potrivit pentru momente active, vă învioreaz... 15,00 Lei incl. 5% TVA Trezire Deplina Trezire Deplina Trezire Deplina 18plic AI … CU MATE, TURMERIC ȘI PIPER ROZ BUCURĂ-TE DE ZIUA DE AZI! Acest ceai special este un puternic ”deschizător de ochi”. Gustă... 15,00 Lei incl. 5% TVA O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste 18plic AI … CU MANGO, MORCOV MOV ȘI CHILI PENTRU MOMENTE FASCINANTE! Un gust de fructe, ușor picant, gâdilă papilele gustative de la prim... 15,00 Lei incl. 5% TVA  nume răsunătoare sunt în program. Există ceaiul potrivit pentru fiecare dispoziție. Noi ingrediente incitante precum busuiocul tulsi (busuiocul sfânt), aronia, echinaceea, frunze de mure dulce și morcovii mov îți încănta papilele gustative. Și în plus sunt de asemenea o plăcere vizuală mulțumită modelelor colorate din calidoscopul optic și mesajelor inspiratoare de pe fiecare plic. O varietate atrăgătoare pe raftul de ceai din bucătărie.

Indiferent pentru ce amestec de ceai ai chef - se aplică întotdeauna regula:

Fericirea este ... Ceașca Mea de Ceai!

De Dimineața până Seara!

Trezirea, deschide ochii! O  Trezire Deplina Trezire Deplina Trezire Deplina 18plic AI … CU MATE, TURMERIC ȘI PIPER ROZ BUCURĂ-TE DE ZIUA DE AZI! Acest ceai special este un puternic ”deschizător de ochi”. Gustă... 15,00 Lei incl. 5% TVA  este usoară cu acest ceai datorită faptului că ingredientele: mate, turmeric și piper roșu, îți vor ascuții simțurile. Iar la sfârșitul zilei ingrediente precum ginkgo, frunze de cânepă și hamei te vor ajuta să te liniștești și să ai parte de  Un Somn Odihnitor Un Somn Odihnitor Un Somn Odihnitor 18plic AI … CU GINKGO, FRUNZE DE CÂNEPĂ ȘI HAMEI GĂSIȚI-VĂ SOMNUL PRIN CALMARE! Bucurați-vă de relaxare profundă! Acest ceai din ame... 15,00 Lei incl. 5% TVA .

Dragostea este peste tot!

Dragostea este variată, precum ești și tu! Ceaiul de fructe cu mango, morcov mov și chili este rețeta perfectă pentru  O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste 18plic AI … CU MANGO, MORCOV MOV ȘI CHILI PENTRU MOMENTE FASCINANTE! Un gust de fructe, ușor picant, gâdilă papilele gustative de la prim... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Iar dragostea față de cei dragi și apropiați merită la rândul ei un ceai special:  Sarbatorirea Prieteniei Sarbatorirea Prieteniei Sarbatorirea Prieteniei 18plic AI … CU BUSUIOC SFÂNT, ARONIA ȘI FRUNZE DE MUR FII ALĂTURI, UNUL PENTRU CELĂLALT! Un amestec special pentru oameni speciali. Acest... 15,00 Lei incl. 5% TVA , cu busuioc sfânt, aronia și frunze de mur. Asigură-te că-ți vei acorda toată atenția și pentru dragostea de sine cu ceaiul  In Plina Floare In Plina Floare In Plina Floare 18plic AI … CU TRANDAFIRI, ECHINACEA ȘI CIUBOȚICA CUCULUI AI GRIJĂ ALBINE HARNICE! Acest amestec delicios convinge cu prospețimea sa și ... 15,00 Lei incl. 5% TVA , un amestec cu petale de trandafiri, echinacea și ciuboțica cucului. Acest ceai va permite inimii tale să înflorească.

E vremea să fii mai aprig

Aceste ceaiuri îți vor scoate la iveală partea sălbatică, Cu negrilică (chimen negru), rooibos și nalbă neagră viața ta devine un concert  Heavy Metal Heavy Metal Heavy Metal 18plic AI … CU NEGRILICĂ (CHIMEN NEGRU), ROOIBOS ȘI NALBĂ NEAGRĂ DĂ SUNETUL MAI TARE! Exact de ce ai nevoie când vrei să te simți ca ... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Un amestec cu turmeric, scorțișoară și șofran aprinde  Focul Vietii Focul Vietii Focul Vietii 18plic AI ... CU TURMERIC, SCORȚIȘOARĂ ȘI ȘOFRAN APRINDE FOCUL DIN TINE! Acest amestec este potrivit pentru momente active, vă învioreaz... 15,00 Lei incl. 5% TVA  în tine, iar ingrediente precum pătrunjel de câmp, trei frați pătați și ace de molid vor oferi exact de ce e nevoie să ai un  Spirit Aprig Spirit Aprig Spirit Aprig 18plic AI … CU PĂTRUNJEL DE CÂMP, TREI FRAȚI PĂTAȚI ȘI ACE DE MOLID LIBER, NEÎMBLÂNZIT ȘI FEERIC! Acest amestec evocă aroma de păd... 15,00 Lei incl. 5% TVA !

Tipic Femeie, Tipic Bărbat?

Crețișoară, rozmarin și merișoare sunt ingrediente extrem de apreciate de majoritatea băutorilor de ceai. O femeie beneficiează pe deplin de efectele acestor comori ale naturii și acum e momentul potrivit  Sa Fii Femeie Sa Fii Femeie Sa Fii Femeie 18plic AI … CU CREȚIȘOARĂ, ROZMARIN ȘI MERIȘOARE ÎMBRĂȚIȘAȚI BUCURIA! Acest ceai este precum bătăile de inimă care bat în conti... 15,00 Lei incl. 5% TVA .
Testul de gust derulat în cercul nostru creativ a dovedit că un amestec de ceai negru Darjeeling, mentă creață și anason stelat este apreciat îndeosebi de bărbați. Însă suntem siguri că gustul oriental specific al ceaiul  Sa Fii Barbat Sa Fii Barbat Sa Fii Barbat 18plic AI ... CU DARJEELING, MENTĂ CREAȚĂ ȘI ANASON STELAT AMESTEC ORIENTAL PENTRU BĂRBAȚI! Cu o prospețime subtilă și mirodenii orien... 15,00 Lei incl. 5% TVA  va fi apreciat și de femei.

Îmbrățisează-ți copilul din tine, toți avem nevoie de acest sentiment câteodată, cu ceai verde, cătină și lămâi, ceaiul  Traieste Clipa Traieste Clipa Traieste Clipa 18plic AI … CU CEAI VERDE, CĂTINĂ ȘI BUCĂȚELE DE LĂMÂI DĂ-I FRÂU LIBER COPILULUI DIN TINE! Acest amestec cu gust de lămâie te va a... 15,00 Lei incl. 5% TVA  este exact de ce ai nevoie pentru a vedea lumea fără griji!

Ia-o mai ușor!

Mai puțin poate însemna mai mult! Un amestec de ovăz verde, urzică și cardamom te vor face să simți o  Pura Usurare Pura Usurare Pura Usurare 18plic AI … CU OVĂZ VERDE, URZICĂ ȘI CARDAMOM SAVURAȚI O SENZAȚIE PLĂCUTĂ! Cu o limpezime încântătoare și gust minunat, acest ames... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Aromele florale și ușoare de lămâi ale ceaiului alb, florilor de soc și a lămâiței (verbină aromată) te vor ajuta să ai o  Liniste Sufleteasca Liniste Sufleteasca Liniste Sufleteasca 18plic AI ... CU CEAI ALB, FLORI DE SOC ȘI LĂMÂIȚĂ – VERBINĂ AROMATĂ OFERĂ-ȚI O PORȚIE DE PACE INTERIOARĂ! Găsește-ți echilibru... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Vrei o  Revigorare Totala Revigorare Totala Revigorare Totala 18plic AI … CU MENTĂ CIOCOLATĂ, MENTĂ ȘI COJI DE CACAO REVITALIZAȚI-VĂ GÂNDURILE! Acest amestec vă va încânta cerul gurii precum br... 15,00 Lei incl. 5% TVA  cu o ceașcă de ceai? Acest amestec de diferite soiuri de mentă și păstăi de cacao ți-o vor oferi. Nu uita este ușor să găndești altfel și să ieși din vechile obiceiuri, mai ales dacă acestea nu-ți fac bine.

Încearcă!

Acest pachet de ceai  INCEARCA! - HAPPINESS IS - diverse sortimente INCEARCA! - HAPPINESS IS - diverse sortimente INCEARCA! - HAPPINESS IS - diverse sortimente 20plic AI VIAȚA ARE UN GUST COLORAT! 14 SORTIMENTE DIVERSE, 20 PLICULEȚE DE CEAI HAPPINESS IS... Acest pachet de ceai conține toată gama ... 17,50 Lei incl. 5% TVA conține toată gama "HAPPINESS IS..".
De la ceaiuri picante captivante până la ceaiuri dulci cu fructe găsești în fiecare zi un nou tip de ceai interesant, care te aduce un pic mai aproape de fericirea ta. Pregătiți-vă de drum și descoperiți cu cele 14 sortimente calea spre Fericire!

Fercirea e ...în ceașcă!  Savurați-o!

Cortina sus pentru noile Ingrediente!

Pe lângă Designurile colorate și nume incitante, noile ingrediente interesante fac ca gama HAPPINESS IS...Să fie ceva cu totul special.

BUSUIOC TULSI (busuiocul sfânt)

 

Noile descoperiri includ busuiocul Tulsi, care pentru prima dată joacă un rol major în Sarbatorirea Prieteniei Sarbatorirea Prieteniei Sarbatorirea Prieteniei 18plic AI … CU BUSUIOC SFÂNT, ARONIA ȘI FRUNZE DE MUR FII ALĂTURI, UNUL PENTRU CELĂLALT! Un amestec special pentru oameni speciali. Acest... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Si ceaiului  Trezire Deplina Trezire Deplina Trezire Deplina 18plic AI … CU MATE, TURMERIC ȘI PIPER ROZ BUCURĂ-TE DE ZIUA DE AZI! Acest ceai special este un puternic ”deschizător de ochi”. Gustă... 15,00 Lei incl. 5% TVA îi conferă o nota dulce și picantă. Busuiocul Tulsi provine din în Asia tropicală și subtropicală și nu are nimic în comun cu busuiocul nostru local. Datorită conținutului ridicat de eugenol, planta ne amintește mai mult de cuișoare. O binecuvântare pentru stomac.

TIAN CHA (Frunză de mur dulce - chinezesc)

Frunza de mure dulce a intrat și pe lista noastră de ingrediente. Nou-venitul, cunoscut și sub numele de Tian Cha, dovedește prin gustul unic în ceaiul O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste 18plic AI … CU MANGO, MORCOV MOV ȘI CHILI PENTRU MOMENTE FASCINANTE! Un gust de fructe, ușor picant, gâdilă papilele gustative de la prim... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Planta tradițională chineză este o alternativă mai blândă la lemnul dulce. Bine ai venit în familia SONNENTOR! Suntem siguri că vom savura îndelungat din dustul specific al plantei.

MORCOVI MOV

Morcovii mov nu numai că ne binedispun optic, dar oferă și ceaiurilor o culoare și un gust aparte. Soiul Purple Haze provine de la un fermier bio austriac și bate orice morcov convențional de grădină în ceea ce privește vitamina A și antioxidanți. Morcovul violet are un gust de ceai dulceag și conferă o aromă aparte ceaiurilor  O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste 18plic AI … CU MANGO, MORCOV MOV ȘI CHILI PENTRU MOMENTE FASCINANTE! Un gust de fructe, ușor picant, gâdilă papilele gustative de la prim... 15,00 Lei incl. 5% TVA  și  Heavy Metal Heavy Metal Heavy Metal 18plic AI … CU NEGRILICĂ (CHIMEN NEGRU), ROOIBOS ȘI NALBĂ NEAGRĂ DĂ SUNETUL MAI TARE! Exact de ce ai nevoie când vrei să te simți ca ... 15,00 Lei incl. 5% TVA .

NALBĂ NEAGRĂ

În plus față de morcovul mov, un alt ingredient nou este nalba neagră în ceaiul Heavy Metal Heavy Metal Heavy Metal 18plic AI … CU NEGRILICĂ (CHIMEN NEGRU), ROOIBOS ȘI NALBĂ NEAGRĂ DĂ SUNETUL MAI TARE! Exact de ce ai nevoie când vrei să te simți ca ... 15,00 Lei incl. 5% TVA . Este una dintre așa-numitele plante colorante și, prin urmare, a fost prima alegere pentru a oferi ceaiului Heavy Metal culoarea sa caracteristică.

FRUNZE DE HRIȘCĂ

Nu în ultimul rând: frunze de hrișcă. Planta, care provine inițial din China, este cunoscută cel mai probabil sub denumirea de cereale. Dar și frunzele sunt foarte aromate. Recoltat în perioada de înflorire în Austria, planta de hrișcă se adaugă prospețimii noastre în ceaiul  O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste O Poveste De Dragoste 18plic AI … CU MANGO, MORCOV MOV ȘI CHILI PENTRU MOMENTE FASCINANTE! Un gust de fructe, ușor picant, gâdilă papilele gustative de la prim... 15,00 Lei incl. 5% TVA