Ieșire la iarbă verde cu familia

Zilele frumoase, cu temperaturi plăcute și soare pe cer sunt ideale pentru o ieșire în aer liber.
Ieșire la iarbă verde cu familia
Ieșire la iarbă verde cu familia

O ieșire la iarbă verde într-o după-amiază de weekend este un mod perfect de a ne reconecta cu natura, de a lăsa deoparte tehnologia și de a interacționa cu familia și prietenii altfel decât o facem în mod obișnuit.

Ce este mai frumos vara decât să întinzi pătura pe iarba verde împreună cu familia, să mănânci salate minunate, gustări picante și o prăjitură cu fructe. Pregătiți și împachetați de acasă cu cei dragi, tacâmuri din lemn și servețele în coșul de picnic, găsiți un loc frumos de-a lungul râului, la umbra unui copac sau în mijlocul unei pajiști înflorite  - este întotdeauna o experiență uimitoare pe timpul verii pentru persoane de toate vârstele.

Lăsați mașina acasă și luați bicicletele. Plimbarea cu bicicleta vă va menține în formă și vă veți bucura și mai mult de excursie.

Preparate potrivite pentru pătura de picnic

Pentru un picnic cu familia sunt ideale rețetele de gustări care sunt ușor de ambalat în borcane sau cutii reutilizabile. Delicatesele care sunt bune atât calde, cât și reci, sunt mai distractive pe o pătură de picnic decât mâncarea pe care trebuie să o pregătești timp mai îndelungat.

Vara puteți să folosiți fructe și legume organice de sezon și regionale, poate din propria grădină. Gama se extinde dincolo de caise, zmeură, căpșuni, vișine sau castraveți, ardei, roșii etc. Ideală pentru gustare este și o plimbare între ele. Evitați alimentele perisabile sau topite.

Sunt deosebit de gustoase salatele care sunt deja pregătite de acasă cu dressing sau pot fi așezate în straturi ingredientele în borcane, iar marinata preparată într-un borcan separat. Se amestecă proaspăt la fața locului. În plus, melcii picanți preparați din aluat de cartofi depozitat în borcane mai mari, decorate în interior cu șervețele colorate, iar ca desert sticksuri din fructele tale preferate special pregătite. Pepene, banane și mere tăiate învelite în ciocolată, așezate în borcane decorate așteaptă să ajungă în gura îngerașilor ștrengari. Desigur, la sfârșit nu poate lipsi prăjitura cu fructe.

Bine ambalat pentru drum

Nu are sens să aruncați borcanele de diferite mărimi, ci să le păstrați pentru a transporta delicatesele pe drum. Cel mai bine este să nu le umpleți de tot cu salate, să rămână loc, când se adaugă dressingul, pentru a putea amesteca conținutul. Dacă nu doriți ca borcanele să se spargă pe drum, le puteți înfășura în șervețele din textil, sau puneți între ele prosop de bucătărie pentru a le proteja.

Pentru băuturi folosiți sticle cu capac, care se pot închide pentru a nu curge dacă se răstoarnă din greșeală. Este indicat să puneți în sticle gheață, pentru a menține băuturile reci, sau pur și simplu adăugați plante, de exemplu mentă. În zilele fierbinți de vară, băuturile călduțe răcoresc trupul mai bine decât cele reci.

Băuturile potrivite

La temperaturi ridicate, este important să beți suficiente lichide. Preparați siropul sau sucul de casă cu lămâie, mentă sau soc. Sau creați cocktailuri răcoritoare de ceai  - un festin garantat pentru simțuri.

După ce ați ajuns la locul potrivit pentru picnic, într-o luncă, lângă un trunchi de copac vechi, la umbră sau sub un castan uriaș, întindeți pătura de picnic și desfaceți recipientele cu preparate.

Protecție naturală împotriva insectelor

Uleiul esențial de eucalipt servește ca un respingător natural împotriva dăunătorilor mici. Planta funcționează cel mai bine sub forma unui ulei esențial. În serile blânde de vară, pur și simplu frecați uleiul pe zonele neacoperite ale pielii. Dăunătorii s-au apropiat prea mult de tine? Uleiul de eucalipt ușurează și mâncărimea după înțepături.

Să înceapă distracția!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Ulei Es. Eucalipt

37,00 Lei
Stoc epuizat

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare