Încearcă - cele mai bune ceaiuri de plante, totul într-un singur pachet

Nu te poți decide care ceai îți place cel mai mult? Noi avem o soluție: Ce zici de gama nouă de asortimente “Încearcă”?
Încearcă - cele mai bune ceaiuri de plante, totul într-un singur pachet
Încearcă - cele mai bune ceaiuri de plante, totul într-un singur pachet

Nu te poți decide ce ceai este cel mai potrivit pentru tine? Dorești să le guști pe toate și să le explorezi uimitoarele arome de plante și fructe? Atunci avem soluția ideală pentru tine! Asortimentele “Încearcă” de la Sonnentor sunt realizate manual și cu drag, iar datorită lor poți încerca mai multe tipuri de ceaiuri Ecologice într-un singur pachet.

Nou: Asortiment de Ceai de Plante

Scufundă-te într-o oază de calm datorită aromei magice și gustului celor mai bune 20 de ceaiuri ecologice din plante. Cu acestea, timpul va curge mai încet și mai calm. Începe-ți ziua cu ceai ecologic Bună Dimineața sau încarcă-ți starea de spirit cu Voie Bună. Îți vei mulțumi pentru o nouă zi frumoasă cu ceaiul Șansa Vieții. Seara înainte de culcare îți recomandăm Un Somn Odihnitor. Dacă îți plac amestecurile de plante, cu siguranță vei aprecia, de exemplu, amestecul Fără Stres, relaxare sau chiar balsam pentru nervi. Plantele au o putere de neimaginat, așa că le-am inclus în amestec și individual. Aici vei găsi cimbru, urzică sau mentă.

Arome de fructe

Îți place aroma minunată și gustul răcoritor, delicios, al ceaiurilor de fructe? Atunci Asortimentul de Ceaiuri de Fructe este pasul potrivit! Conține 20 de ceaiuri Ecologice în zece variante de aromă și este literalmente plin de cele mai bune fructe și vitamine! Bucură-te de aroma fermecătoare a fructelor!

Încearcă!

Acest asortiment de degustare este o selecție de 20 dintre cele mai bune ceaiuri ecologice. Toată lumea va primi ce este mai bun aici. Începe ziua cu ceai Verde Lemongrass sau ceai Alb Pai Mu Tan, care conține cofeină și îți va oferi multă energie. Iubitorii de ceaiuri de plante și amestecuri vor aprecia, de exemplu, ceaiurile Voie Bună, Fără Stres! dar și Bună Dimineața. Poți înlocui din când în când plantele cu, de ce nu, ceaiuri de fructe? În cutie vei găsi, de exemplu, Deliciul Fructelor sau O Zi Însorită. Ce-ar fi să încerci ceva mai picant? Turmeric Floral sau ceaiurile de ghimbir îți vor încălzi nu numai sufletul.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare