Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Încearcă noul Magazin OnLine!

#SePoateȘiAltfel

Încearcă noul Magazin OnLine!
Încearcă noul Magazin OnLine!

Nou! Acum ai produsele tale preferate doar la un Click distanță! Fie că preferați un ceai delicat de Plante sau un amestec exotic de Mirodenii și Flori din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, SONNENTOR vă propune o ofertă atent și cu drag selecționată de către oameni pasionați de cultura ECOLOGICĂ.

Livrare gratuită la cumpărături de peste 100 Lei!

Umple coșul tău de cumpărături cu bunătățuri ecologice! Alege din sortimentul bogat de ceaiuri ecologige, condimente, dulciuri sau cafea, iar peste suma de 100 Lei plătim noi transportul.

Comandă pînă la 1 Septembrie produse ecologice SONNENTOR și beneficiezi în plus de un cadou surpriză!

Idei de cadouri!

Alege cel mai potrivit cadou pentru persoana specială pe care vrei să o surprinzi plăcut!

Când vine vorba de găsit idei de cadouri brusc creierul nostru începe să înghețe, refuzând pur și simplu să mai funcționeze. Totul devine și mai complicat atunci când vrem să alegem niște cadouri speciale, prin care să reușim să surprindem într-un mod plăcut persoanele apropiate nouă. 

Să găsești cadoul perfect poate fi un lucru dificil chiar și dacă vorbim de o persoană alături de care trăim de ani buni. Asta pentru că odată cu trecerea timpului devine din ce în ce mai greu să găsim ceva prin care să o surprindem. Totuși, nimic nu este imposibil.  Cu puțină atenție la persoana căreia vrem să îi facem o surpriză vom putea găsi cu siguranță acel cadou care să fie deopotrivă util, dar și plăcut pentru cel care îl primește.

Noi recomandăm produsele ecologice SONNENTOR! De la mic la mare, toți vor fii încăntați de aceste cadouri!