Ispita e în ceașcă!

Aromat şi fin, natural pe deplin. Să Te Simți Bine!
Ispita e în ceașcă!
Ispita e în ceașcă!

Fiecare ceașcă de cafea are o poveste de spus. O poveste interesantă, care începe de la cultivarea și recoltarea boabelor de cafea în foarte multe ţări din multe regiuni ale lumii. Din aceste țări cafeaua călătoreşte apoi pentru a duce mai departe povestea amestecării, prăjirii şi măcinării sale. Aceste procedee sunt rezultatul tradiţiilor meşteşugăreşti transmise din generaţie în generaţie, care au contribuit la naşterea unui adevărat cult al cafelei.

SĂ TE SIMŢI BINE!

Aromat și fin, natural pe deplin!

Viena este renumită pentru cafenelele tradiţionale şi cafeaua superbă. Din acest motiv am denumit gama noastră de cafea "Ispită Vieneză". Amestecurile din cele mai pure boabe ecologice de Arabica sunt prăjite cu atenţie pentru a păstra fineţea aromei. Boabele provin din culturi ecologice cu peste 60% din proiectul nostru propriu din Jinotega, Nicaragua, și restul din achiziții de la fermieri certificați ecologic și controlați prin programe "Fair Trade"!

Gama "Ispită Vieneză" de cafea este oferită în șase variante:  Cafea - Ispita Vieneza - Melange boabeCafea - Ispita Vieneza - Espresso boabeCafea - Ispita Vieneza - DecafeinizataCafea - Ispita Vieneza - INSTANT , Cafea - Ispita Vieneza - Melange macinat , Cafea - Ispita Vieneza - Espresso macinat .

 

...Ispita este în ceașcă... Savureaz-o ! 

Să te simți bine! 

Gama Nicaragua -  Cafea Origine Unica Nicaragua boabe  și  Cafea Origine Unica Nicaragua macinata , la pliculețe ambalate individual – cu boabe de cafea care provin 100% din proiectul nostru ”Direct Trade”.

Această cafea, provenită dintr-un proiect de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin multe feluri, am menţiona două în particularitate.

În primul rând, schimbul comercial direct cu fermierii asigură că banii se duc acolo unde le este locul, la fermieri direct, în speţă la fermierii noştri din Nicaragua, fără intermediari.

În al doilea rând, atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar de cel mai ridicat standard. Uşor acidulat şi puternic aromat, cafeaua obţinută din boabe 100% Arabica, sunt prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!

Fermierul Don Jose Maria Castro („Chema" pentru prieteni) locuieşte cu familia în pădurile ceţoase din provincia Jinotega, din nordul tării, şi acolo caută şi culege boabele de cafea de la mare altitudine, zonă cunoscută şi apreciată pentru calitatea boabelor în Nicaragua. El fiind parte din cooperativa fermierilor Ecologici, prin care obţinem preţioasele boabe de cafea de altitudine. Noi i-am cunoscut personal, fermierul şi familia, pentru a întări relaţia şi a acorda încredere deplină în reuşita colaborării directe, astfel famila lui Chema să poată să se asigure de un viitor prosper ca şi fermier direct SONNENTOR. În continuare vom sprijini acest mod de cultivare, Ecologic, manual, la umbra copacilor, la mare altitudine, pentru a proteja mediul şi apele din zonă.
Savurați pe deplin o cafea de origine unică, selectată bob cu bob și prăjită de meșterii Vienezi!

Cafea Ecologică, BIO, de Origine Unică, Jinotega, Nicaragua.

Cafea Verde direct de la fermier!

Este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, procesate în pliculețe ambalate individual. Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, după exerciții de întreținere, după efort fizic sau după o masă.

Cafeaua verde este cea mai potrivită băutură în cazul în care doriți să reduceți din greutate și să o faceți cu plăcere!
În doar 2-3 minute de infuzat, cu ajutorul pliculețelor ambalate individual pentru păstrarea prospețimii, aveți băutura Dumneavoastră preparată și gata de servire!:

Cafea Verde , , Cafea Verde & Menta - Stoc limitat

 

...Ispita este în ceașcă... Savureaz-o ! 

Citește și... 

CAFEA ȘI MIRODENII - O ECHIPĂ IMBATABILĂ

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Cafea Verde

18,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare