Ispită Vieneză!

Curiozități din universul cafelei
Ispită Vieneză!
Ispită Vieneză!

Fiecare ceașcă de cafea are o poveste de spus. O poveste interesantă, care începe de la cultivarea și recoltarea boabelor de cafea în foarte multe ţări din multe regiuni ale lumii. Din aceste țări cafeaua călătoreşte apoi pentru a duce mai departe povestea amestecării, prăjirii şi măcinării sale. Aceste procedee sunt rezultatul tradiţiilor meşteşugăreşti transmise din generaţie în generaţie, care au contribuit la naşterea unui adevărat cult al cafelei.

O Ispită Vieneză
 

Viena este renumită pentru cafenelele tradiţionale şi cafeaua superbă. Din acest motiv am denumit gama noastră de cafea "Ispită Vieneză". Amestecurile din cele mai pure boabe ecologice de Arabica sunt prăjite cu atenţie pentru a păstra fineţea aromei. Boabele provin din culturi ecologice cu peste 60% din proiectul nostru propriu din Jinotega, Nicaragua, și restul din achiziții de la fermieri certificați ecologic și controlați prin programe "Fair Trade"!

Gama "Ispită Vieneză" de cafea este oferită în șase variante:  Cafea - Ispita Vieneza - Melange boabeCafea - Ispita Vieneza - Espresso boabeCafea - Ispita Vieneza - DecafeinizataCafea - Ispita Vieneza - INSTANT , Cafea - Ispita Vieneza - Melange macinat , Cafea - Ispita Vieneza - Espresso macinat .

 

Gama noastră de cafea ”Ispită Vieneză” :

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

 

Melange

Amestec mediu din boabe de cafea Arabica de calitate superioară. Elegant și catifelat, cu o aromă delicioasă de nucă. Amestec prăjit mediu și cu o aciditate plăcută, fină, tipic pentru o cafea Vieneză!

Espresso

Amestec pronunțat din boabe de cafea Arabica de calitate superioară. Aromă intensă, deplină, cu o cremă catifelată și gust caracteristic de ciocolată amâruie.

Aromat şi fin, natural pe deplin.

Cafea Ecologică de Origine Unică - Nicaragua!
 

Gama Nicaragua -   și  , la pliculețe ambalate individual – cu boabe de cafea care provin 100% din proiectul nostru ”Direct Trade”.

Această cafea, provenită dintr-un proiect de cultivare din Nicaragua, se evidenţiază, diferenţiază şi caracterizează prin multe feluri, am menţiona două în particularitate.

În primul rând, schimbul comercial direct cu fermierii asigură că banii se duc acolo unde le este locul, la fermieri direct, în speţă la fermierii noştri din Nicaragua, fără intermediari.

În al doilea rând, atenţia şi grija purtată pentru metoda de prăjire tradiţională oferă un deliciu culinar de cel mai ridicat standard. Uşor acidulat şi puternic aromat, cafeaua obţinută din boabe 100% Arabica, sunt prăjite aproape de perfecţiune – un adevărat deliciu pentru cunoscătorii şi iubitorii de cafea !!!

Fermierul Don Jose Maria Castro („Chema" pentru prieteni) locuieşte cu familia în pădurile ceţoase din provincia Jinotega, din nordul tării, şi acolo caută şi culege boabele de cafea de la mare altitudine, zonă cunoscută şi apreciată pentru calitatea boabelor în Nicaragua. El fiind parte din cooperativa fermierilor Ecologici, prin care obţinem preţioasele boabe de cafea de altitudine. Noi i-am cunoscut personal, fermierul şi familia, pentru a întări relaţia şi a acorda încredere deplină în reuşita colaborării directe, astfel famila lui Chema să poată să se asigure de un viitor prosper ca şi fermier direct SONNENTOR. În continuare vom sprijini acest mod de cultivare, Ecologic, manual, la umbra copacilor, la mare altitudine, pentru a proteja mediul şi apele din zonă.
Savurați pe deplin o cafea de origine unică, selectată bob cu bob și prăjită de meșterii Vienezi!

Cafea Ecologică, BIO, de Origine Unică, Jinotega, Nicaragua.

Cafea Verde direct de la fermier!
 

Este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, procesate în pliculețe ambalate individual. Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, după exerciții de întreținere, după efort fizic sau după o masă.

Cafeaua verde este cea mai potrivită băutură în cazul în care doriți să reduceți din greutate și să o faceți cu plăcere!
În doar 2-3 minute de infuzat, cu ajutorul pliculețelor ambalate individual pentru păstrarea prospețimii, aveți băutura Dumneavoastră preparată și gata de servire!:

Cafea Verde ,

Gama noastră pe bază de Cafea Verde :

Cafea Verde

18,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cafeaua ”Aladdin oferă Mirodenii”
 

Ce legătură are eroul nopților arabe cu cafeaua? Este simplu: amestecul nostru de condimente cu același nume rafinează băutura fierbinte cu scorțișoară, cardamom și multe alte ingrediente. Ideea din spatele ei nu este un accident. Aceste condimente au fost întotdeauna adăugate la cafeaua din Orient. Aceasta miroase minunat și, în același timp, este și mai digerabilă.

Cafea din Spelta - Instant (inlocuitor de cafea)
 

Potrivit concepţiei lui Hildegard von Bingen, cei care se află în neputinţa de a mânca, se pot reface prin consumarea de spelta, cea mai uşoră cereală, de digerat, care conţine cei mai mulţi aminoacizi.

„Spelta este cereala ideală; este încălzitoare, uleioasă şi puternică, este mai blândă decât celelalte cereale”. Hildegard

Spelta este de fapt precursorul grâului şi conţine cei mai mulţi aminoacizi în comparaţie cu celelalte cereale. Punctele sale forte sunt conţinutul ridicat de proteine, vitaminele A, B şi E precum şi minerale, fiind bine tolerat de persoanele care suferă de alergie la grâu. SONNENTOR foloseşte exclusiv spelta care nu a fost încrucişat cu grâu pentru a mări productivitatea! Acelaşi lucru se aplică speltei prăjite, din care se poate prepara „cafea” instant.

...Ispita este în ceașcă... Savureaz-o ! 

Citește și... 

Produse recomandate:

Cafea Verde

18,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare