Postul Crăciunului

Beneficii extraordinare pentru sănătate, purificare pentru trup, spirit și suflet!
Postul Crăciunului
Postul Crăciunului

Postul Nașterii Mântuitorului sau Postul Crăciunului, așa cum este cunoscut de către toți credincioșii, este ținut cu strictețe în întreagă lume. Acesta ne dă putința curățării trupești și sufletești.
Se consideră că postind o zi pe săptămână îi oferim organismului un timp minim pentru regenerare şi purificare. Un post de trei zile ne debarasează corpul de toxine şi curăţă sângele, unul de cinci zile iniţiază procesul de vindecare şi de refacere a sistemului imunitar. Pe toată durata postului complet, băutul apei este obligatoriu, cel puţin 1,5 litri pe zi, pentru evitarea deshidratării şi a blocajului renal. Postul este recomandat şi în cazul bolilor infecţioase în fazele acute, deoarece energiile organismului, nemaifiind orientate către procesul de digestie (care canalizează o mare parte din acestea) sunt folosite în procesul de apărare contra microorganismelor.

Ce este Postul?

Desigur, renunțarea completă la alimente nu este ușor pentru toată lumea. Astfel, vă puteți bucura de mai multe variante de post, unde cîteva alimente selectate sunt totuși permise și efectul de sănătate este similar cu cel al postului negru. Postul este una dintre metodele, în care se poate mânca cu plăcere și totuși detoxifiem și curățăm corpul. Cu trei mese pe zi, care constau exclusiv în alimente, a căror digestie formează în organism mai puțini acizi. Acestea sunt în general fructe, legume, germeni și plante. În același timp, detoxificarea este susținută de mai multă mișcare și de reducerea stresului. Pe lângă recuperarea echilibrului intern acido-bazic și a detoxifierii, există adesea un efect secundar pozitiv, deoarece putem pierde în greutate în cazul postului și fără să ne fie foame.

Între mese trebuie să beți multe lichide: ceaiuri de plante sau apă. Câteodată puteți consuma și suc proaspăt de fructe sau legume diluate cu puțină apă. Nu se recomandă să beți direct la mese, deoarece lichidul diluează lichidele digestive ale stomacului și poate astfel să reducă activitatea enzimelor.

SONNENTOR vine în ajutor cu 3 ceaiuri care ușureză perioada postului.

Ceai de Post

Oferim un amestec deosebit de bun pentru a-ți găsi echilibrul. Cu o notă ușor florală este partenerul ideal în perioada de post, timpul e scurt dar poate fi plin de plăcere! Practic și distractiv!

INGREDIENTE 100% ecologice:

Roiniță, Frunze de Zmeur, Urzică parfumată, Frunze de Alun, Urzicp, Frunze de Frăguțe, Albăstrele

Pura Usurare

Cu o limpezime încântătoare și gust minunat, acest amestec corpolent întreține și stimulează armonia dintre corp și spirit. Se potrivește cu salate și supe ușoare. Savurați o senzație plăcută!

INGREDIENTE 100% ecologice:

35% Ovăz Verde, 20% Urzică, Fenicul, 10% Cardamom, Boabe de Ienupăr, Frunze de Mesteacăn, Scorțișpară Ceylon, Isop

Usor ca o Pana

O combinație unică de urzică, flori de soc, lemongrass, ovăz verde, mate, crețișoară, petale de trandafir, petale de floarea-soarelui și ghimbir oferă o rază de lumină în zilelele de post, simțindu-vă ușori ca o pană. Gust răcoritor dar corpolent, cu o notă ușor amăruie și piperată, acest amestec este ceaiul perfect în timpul curei de detoxifiere și o bucurie în perioada de după mesele copioase şi excesele cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

INGREDIENTE 100% ecologice:

Urzică, Flori de Soc, Lemongrass, Ovăz Verde, Mate, Crețișoară, Petale de Trandafiri, Petale de Floarea-Soarelui, Ghimbir

Postul înseamnă curăţare, detoxifiere şi îndepărtarea cauzelor care provoacă boli. Aşadar, cee ce este benefic pentru sănătatea noastră spirituală se dovedeşte util şi pentru sănătatea noastră fizică.

 

Produse recomandate:

Ceai de Post

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Pura Usurare

15,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Usor ca o Pana

15,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare