Produs în România!

O nouă etapă în producția locală: Acum și ceaiurile mono Sonnentor sunt procesate și ambalate în inima țării.

Un pas hotărât spre autenticitate și responsabilitate: Sonnentor România începe producția locală a ceaiurilor mono, aducând aroma tradiției în fiecare ceașcă.

În 2021, cu o investiție ambițioasă de peste 1 milion de euro și o viziune axată pe responsabilitate și valoare adăugată, SONNENTOR România a făcut un pas hotărât spre viitor. Acum, după nici trei ani, după ce am reușit să câștigăm încrederea clienților cu condimente și ceaiuri de cea mai înaltă calitate care poartă eticheta ”Produs în România”, suntem încântați să extindem această experiență și în domeniul ceaiurilor mono. Prin procesarea și ambalarea ceaiurilor de plante mono, compania aduce o nouă perspectivă asupra modului în care ne raportăm la produsele locale, în timp ce punem în lumină munca manuală și respectul față de mediul înconjurător.

Procesul continuă

După o planificare atentă, SONNENTOR România a pornit într-o nouă direcție, începând ambalarea și etichetarea ceaiurilor de plante mono. Până acum a fost doar începutul unei călătorii îndrăznețe către a oferi consumatorilor noștri produse autentice, sănătoase și delicioase. Acum, suntem bucuroși să anunțăm că ceaiurile de plante mono, inclusiv mușețel, mentă, tei și levănțică, sunt gata să își găsească locul pe rafturile magazinelor din întreaga țară purtând mândrii sigla ”Produs în România”.

Ne-am asumat responsabilitatea de a aduce valoare adăugată în fiecare etapă a procesului nostru de producție. De la cultivare la recoltare și de la ambalare la etichetare, fiecare pas este realizat cu grijă și atenție la detalii pentru a asigura cea mai bună calitate pentru clienții noștri. Suntem mândri să spunem că aproximativ 85% din procesul nostru de producție este realizat manual, o demonstrație a angajamentului nostru față de tradiție și autenticitate.

Ambalajele noastre reflectă, de asemenea, angajamentul nostru față de mediul înconjurător. Folosim folie de lemn biodegradabilă și materiale reciclate pentru a minimiza impactul asupra mediului. Este un pas mic, dar semnificativ, în direcția unei afaceri mai sustenabile și mai responsabile.

Valorile Noastre

Suntem mândrii de fiecare etapă a acestui proces și suntem bucuroși să aducem pe piață produse care reflectă nu doar tradiția, dar și responsabilitatea noastră față de comunitate și mediu. Valorile noastre - responsabilitate, valoare adăugată și respect pentru tradiție - ne ghidează fiecare acțiune și ne definesc misiunea.

SONNENTOR România: O Investiție Verde în Transilvania

În 2021, SONNENTOR România a început un proiect „verde” în Inima Transilvaniei, care a implicat construirea unei facilități de producție și depozitare. Această investiție nu doar că aduce locuri de muncă în regiune, dar are și un impact pozitiv asupra mediului. Cu un buget propriu de peste 1 milion de euro, această facilitate este certificată ecologic și contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Produse SONNENTOR Direct din Inima Transilvaniei!

Finalizarea lucrărilor la noua noastră „Casă Verde” a marcat începutul unei noi ere pentru SONNENTOR România. Avem acum capacitatea de a procesa și ambala produse autentice SONNENTOR direct în România. Cu un certificat de conformitate și angajamentul nostru față de sustenabilitate, suntem pregătiți să aducem pe piață ceaiuri și condimente de cea mai înaltă calitate, procesate local.

Muncă Manuală și Tradiție

La SONNENTOR, susținem munca manuală și tradiția. Ne mândrim că majoritatea produselor noastre trec prin mâinile talentate ale angajaților noștri, asigurând calitatea și autenticitatea fiecărui produs. Creăm nu doar produse, ci și locuri de muncă și comunități prospere.

Cu o abordare axată pe sustenabilitate, valoare adăugată și respect pentru tradiție, SONNENTOR România aduce autenticitatea Transilvaniei pe rafturile magazinelor. Suntem mândrii de fiecare etapă a acestui proces și suntem recunoscători pentru sprijinul comunității noastre și al clienților noștri. Prin investiții în economia locală și mediu, ne străduim să fim un exemplu de urmat în ceea ce privește responsabilitatea socială și ecologică.

Începerea procesării și ambalării ceaiurilor de plante mono reprezintă un moment de mândrie și satisfacție pentru întreaga echipă de la Sonnentor. Cu o combinație de tradiție, calitate și angajament față de mediu, suntem gata să îmbrățișăm această nouă aventură și să aducem o fărâmă de Soare în fiecare ceașcă de ceai.

Produse recomandate:

Coada Soricelului

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Flori de Tei

21,00 Lei
60,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

70,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Levănțică

24,50 Lei
35,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Mentă

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Muntele Grecesc

22,50 Lei
56,25 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Musetel

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Roiniță

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Salvie

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Urzica

19,00 Lei
38,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare