Secretele unui grătar reuşit

Ingredientele perfecte pentru un grătar de nota 10 !
Secretele unui grătar reuşit
Secretele unui grătar reuşit

Luna Mai, denumită popular și “Florar”, este o lună a ierburilor, o lună plină de prospețime și culoare. Se manifestă printr-o explozie de vegetație, copacii prind culoare și viață datorită frunzelor și florilor. Apar primele gânduri la un picnic în aerul proaspăt, fripturi suculente, legume afumate, sosuri picante și cărbuni încinși. 

 De ce ai nevoie? De familie, un grătar, aer proaspăt și evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poți asigura bucatelor tale cea mai bună aromă și cel mai bun gust!

 Pur și simplu DELICIOS!

 

1

Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori, 30gr.

Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a mesei. Leurda și algele marine Nori sunt responsabile ca legumele servite, chiar ca și garnitură, să fie în centrul atenției!

2

Amestec mirodenii BBQ cu Roșii Uscate, 50gr.

Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat, dar bine aromat, precum carnea în sine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.
RECOMANDARE: Amestecați mirodeniile cu puțin ulei și frecați ușor steakul înainte de a-l pune pe grătar. Ungeți nițel cu această combinație și după ce l-ați gătit și lăsați steakul să se "odihnească".

3

Amestec mirodenii BBQ cu Piper și Lămâi, 55gr.

Acest amestec poate fi folosit atât la pește, cât și la pui, ambele fiind îndreptățite la un gust senzațional! Lămâia și piperul negru aduc această combinație într-un echilibru perfect între gustul picant și cel de fructe citrice.

4

Amestec mirodenii BBQ cu Boabe de Ienupăr, Picant, 60gr.

Grătarul și BBQ sunt preferatele tale? Freacă cu atenție carnea cu acest amestec de mirodenii pentru frăgezire și un gust desăvârșit. Grătarul obținut va fi ușor picant, aromat și ispititor.
RECOMANDARE: Fiți generoși în folosirea acestui amestec la frecarea cărnii. Ideal folosit și la marinarea cărnurilor, cu miere și sos de soia.

5

Condiment BBQ - Boia Dulce Afumată, 70gr.

Simplu, gustos, unic. Condimentul Boia Afumată, afumată tradițional, oferă arome distinctive. Preparatele la grătar și BBQ sunt delicioase în aroma nuanțată degajată.
RECOMANDARE: Amestecați cu ulei și ungeți preparatele BBQ. Se pârlește ușor – nu este potrivit pentru expunere la foc direct.

6

Sare BBQ - Sare de Mare Afumată, 150gr. (ex. Sare Șvabă Afumată, schimbare gamă și etichetă)

Afumat cu lemn de fag si brad, conform rețetei tradiționale.
Gustul delicios a sării afumate se potrivește bine cu tocănițe, tochituri, fripturi, pește și evident la grătare (recomandat la un steak).
RECOMANDARE: Adăugați la sfârșitul gătitului.

Să sfârâie Grătarele! - Un BBQ plăcut cu cei dragi! 

 

 

Produse recomandate:

FISH & CHICKS

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

HOLY VEGGIE

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

RUB ME TENDER

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 9% TVA, plus livrare

STEAK THAT

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare