Siropuri pentru zile călduroase

Un Sirop Fără Zahăr adăugat, este soluția perfectă pentru a vă răcori!
Siropuri pentru zile călduroase
Siropuri pentru zile călduroase

Pe măsură ce temperaturile cresc, devine și mai important să bei suficiente lichide. Ai nevoie să umpli paharul de mai multe ori, dar nu ai chef de o limondă prea dulce? Atunci alege siropurile fără zahăr. Fără ingrediente artificiale și îndulcite doar cu concentrate de fructe. Diluate cu apă rece, cuburi de gheață și fructe proaspete, devin rapid un cocktail perfect pentru zile călduroase.

Nou! Sirop Ice-Tea - Ceai Negru & Piersici


O varietate de senzații minunate de gust. Ceaiul Negru și Piersica sunt o combinație clasică de ceai cu gheață. Un extract de Ceai Negru constituie baza acestui sirop. Piersica dă o notă naturală, aromată, iar siropul de mere oferă dulceața subtilă. Merge bine cu niște cuburi de gheață vara!

De la Ghimbir la Zmeură


Diluate cu apă, ceai sau apă minerală, sunt adevărate licori magice şi sănătoase…tot ce vă puteți dori pentru a vă stinge setea. Astfel le puteţi prepara de dimineaţă pentru birou sau pentru cei mici la şcoală sau grădiniţă, dar sunt excepţionale pentru toată familia pentru zile călduroase! Puteţi să le folosiţi la asezonarea salatelor de fructe, a iaurtului de la micul dejun, pentru deserturi sau la îngheţată.

Doar ingrediente selecte şi selectate, provenite din Agricultură Ecologică şi păduri curate, nepoluate, certificate şi controlate, stau la baza acestor produse oferite de SONNENTOR, o plăcere pură fără adaos de zahăr!

Descoperă toată gama de amestecuri de sirop de vară!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare