Soarele zâmbitor strălucește de 14 Ani în România!

Unde bucuria creşte în mod natural: SONNENTOR !!!
Soarele zâmbitor strălucește de 14 Ani în România!
Soarele zâmbitor strălucește de 14 Ani în România!

Am împlinit 14 ani14 ani în care am demonstrat că Se Poate și Altfel! 14 ani în care Soarele zâmbitor strălucește în România!!

Rezultatele de excepţie obţinute de-a lungul acestor ani sunt dovada importanţei pe care o acordăm calităţii, diversităţii, agriculturii ecologice, comerţului cinstit şi gustului natural.

 

14 Ani în care ne-ați fost alături, ați crezut în calea noastră, în produsele noastre, în povestea noastră și ne-ați oferit clipe de Bucurie, familiei extinse SONNENTOR, prin alegerea Dumneavoastră.
Vă suntem recunoscători și vă promitem să vă îmbucurăm în continuare cu multe bunătăți și inovații Ecologice, provenite de la fermierii noștri certificați și controlați.
14 Ani de creștere continuă, atingând noi culmi de Bucurie, cu vânzări de peste 4 milioane de Ron în ultimul an ...
Incredibil, dar Adevărat!

 

Respectul față de pământ, față de natură, este rețeta de succes.

Cu peste 400 de sortimente de produse, fie ceaiuri, condimente, cafele, dulciuri, ciocolate, snack-uri, semințe pentru germinat, siropuri, gemuri, etc... SONNENTOR este o sursă de încredere și inspirație că Agricultura Ecologică este singura soluție viabilă într-o lume dominată de monoculturi și supraproducție. Valoarea adaugată trebuie echitabil împărțită de la fermier până la consumator.

Fiecare verigă este importantă în acest lanț al comerțului cinstit.
Doar printr-o colaborare armonioasă cu Natura acest echilibru se poate păstra.


România – prezent şi viitor

În Aprilie 2006, acum 14 ani, având in vedere colaborarea fructuoasă, de peste 5 ani, cu fermierul nostru, Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann a decis, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România.

...astfel s-a înfiinţat s.c.SONNENTOR s.r.l.
Acest pas aducând încrederea necesară pentru o dezvoltare durabilă în relaţia cu producătorul local, fermier ecologic certificat.

Vă mulțumim în numele familiei SONNENTOR pentru încrederea acordată, pentru interesul Dumneavoastră și vă asigurăm că vom rămâne fideli principiilor noastre și vom continua să vă oferim comorile naturii direct de la fermierii noștri certificați și controlați Ecologic sub logo-ul Soarelui Zâmbitor!

"Când Soarele strălucește pentru tine, lasă-l să strălucească și pentru alții."
astfel Bucuria Crește în mod Natural!
HALLELUJAH!