SONNENTOR la BioFach 2024!

Vă așteptăm cu Drag și Bucurie și in acest an, la standul nostru de la BioFach!

Dragi parteneri, colaboratori, prieteni,

Cu o imensă bucurie, echipa SONNENTOR vă invită să ne vizitațistandul in cadrul targului mondial dedicat produselor Ecologice - BIOFACH, așa cum v-am obișnuit de-a lungul anilor.

Explorați produsele inovatoare, delicioase și minunate, care vor încălzi trupul și sufletul vostru, la BIOFACH, desfășurat la Nuremberg, Germania, în perioada 13-16 februarie 2024.

Aici veți găsi o diversitate impresionantă, îmbogățită de culori și arome minunate provenite din plante și fructe coapte la soare, oferindu-vă bogățiile oferite de Mama Natură, îmbinate cu mirodenii fine și rafinate.

Și aceasta nu este totul! Avem numeroase produse noi și inovații pentru toate gusturile. Vă invităm să veniți, să mirosiți, să gustați și să vă bucurați de toate acestea. Și în acest an, SONNENTOR continuă să fie factorul determinant în aducerea Bucuriei și a stării de bine la BioFach!

Echipa SONNENTOR România, va fi reprezentată de Weinraub Thomas, managing director, care va fi prezent la eveniment in ziua de Joi, 15 Februarie, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi o incursiune în lumea noastră ecologică

Încercaţi-ne! Ne găsiţi la BioFach, Hala 7, Stand 7-611.

Joi, 15 februarie, orele 10:00 – 15:00

Pentru întâlniri vă rugăm să ne contactaţi din timp, pentru a putea, în mod organizat, stabili cea mai potrivită perioadă.

Îi așteptăm pe toți partenerii și prietenii noștri la o discutie, pentru a prezenta noutățile și planurile de viitor sau, de ce nu, poate și pentru o mică poveste într-un cadru prietenesc.

Să ne întâlnim cu Bucurie și cu multă Voie Bună!!

SONNENTOR