Ulei de Trandafiri

Îngrijire parfumată pentru momente de bunăstare.
Ulei de Trandafiri
Ulei de Trandafiri

Parfumul delicat al trandafirilor calmează pielea și readuce armonia și echilibrul pierdut.

Veți avea nevoie de:
60 g de Boboci de Trandafir
½ litri de ulei de măsline extravirgin (sau jojoba, floarea-soarelui, migdale, susan, sau se pot și combina)
Flacon de sticlă
Răbdare

Este atât de simplu:

1) Varianta de o săptămână
Încălziți uleiul ușor într-o oală. Turnați Bobocii de Trandafir într-un flacon de sticlă și acoperiți cu uleiul cald. Toți bobocii trebuie să fie cufundați corespunzător în ulei. Se amestecă cu o ustensilă subțire de lemn, se închide și se pune timp de o săptămână într-un loc la temperatura camerei stabilă. Verificați flaconul frecvent, agitați-l, dar nu-l deschideți. Apoi strecurați prin tifon într-o sticlă decorativă mai mică.

2) Varianta de două ore
Puneți bobocii într-un pahar, turnați ulei peste ele, puneți paharul într-o oală cu apă și încălziți ușor timp de 2 ore. Nu trebuie să fiarbă! Verificați apa din oală constant să nu se evapore. După o jumătate de oră, amestecați cu o lingură de lemn și apoi strecurați prin tifon într-o sticlă decorativă mai mică.

Uleiul de trandafir are efecte regenerante pentru toate tipurile de piele - matură, sensibilă, alergică, acneică, iritată și uscată. Hrănește și curăță pielea. Uleiul poate fi folosit și pentru tratarea pielii după plajă. Per total, armonizează, relaxează, calmează și încurajează psihicul. De asemenea, acționează asupra pielii crăpate, a rănilor minore și a arsurilor.

Sfat: pentru relaxare totală, picurați câteva picături de ulei de trandafir în baie, decorați cu petale proaspete de trandafir și scufundați-vă în acest parfum irezistibil.

Produse recomandate:

68,33 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare