Vanilia, regina mirodeniilor

Una din cele mai scumpe arome din lume!

Vanilia este regina mirodeniilor, mai ales în cofetărie. Toată lumea cunoaște aroma delicată și dulce a cristalelor albe de vanilină, dar aroma vaniliei reale este mult mai subțire, lipsită de greutate și mult mai rezistentă. Cel mai bine este să adăugați păstăi de vanilie Sonnentor în preparate dulci: prăjituri, ciocolată, mousse, jeleuri, băuturi dulci, înghețată, precum și în unele feluri de mâncare din carne și pește, sosuri și pâine. Vanilia oferă o aromă delicată compoturilor, ceaiurilor și infuziilor. Păstăile de vanilie pot fi puse și într-un borcan de zahăr pentru a obține zahăr vanilat natural în câteva zile.

Senzualitatea cu Păstăi Negre

O atenție sporită, bine meritată, pentru aceste păstăi negre, nu numai pentru că sunt extrem de scumpe. Vă imaginați ce gust ar avea o budincă de lapte, o budincă de orez sau o cremă de tort fără Vanilie? Aceasta ne trezește amintirile cele mai plăcute din copilărie.

Vanilia tratează Simțurile

Cu o aromă cremoasă și dulce, cu o ușoară adiere de lemn dulce, este un ingredient de bază la dulciurile cu baza din lapte în bucătăria Occidentală. Este deosebită cu fructe la cuptor, unse cu puțin unt.
Poate este greu de imaginat dar încercați Vanilia și la mâncăruri picante sau sărate, de exemplu în bucătăria Mexicană se folosește la mâncăruri de fasole picante, la carnea de pui și la diferite mâncăruri de scoici.

Ca și șofranul, vanilia este una dintre cele mai valoroase mirodenii din lume, mai scumpă decât argintul. Pentru a proteja fructul prețios de furt, agricultorii din Madagascar chiar marchează păstăile încă verzi cu o ștampilă clară.

SONNENTOR vă oferă Vanile de cea mai bună calitate provenite din Agricultura Ecologică, certificată și controlată.

Senzualitate Pură...Vanilie!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Bete de Vanilie

23,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Vanilie macinata

63,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Zahar Vanilat

25,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Rooibos Vanilie

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare